Google + Facebook Linkedin Instagram Twitter Email Phone Search Plus Minus Download print
Om Job

HØYRUP & CLEMMENSEN SØGER NY ELEKTRIKER TIL VORES LUFTHAVNSAFDELING

Ønsker du et job, hvor du har stor indflydelse og ansvar for dine egne opgaver? Vil du være med i vores team, der udfører service og entrepriser for Københavns Lufthavn og få gode muligheder for efteruddannelse og udvikling af dine kompetencer? Så er du måske vores nye kollega i Lufthavnsafdelingen.

Høyrup & Clemmensen skaber og vedligeholder elinstallationer for Københavns Lufthavne A/S og øvrige lufthavnsrelaterede selskaber i CPH Airport.

Vi lægger stor vægt på at integrere teknologi og intelligente løsninger i vores arbejde og uddanner vores medarbejdere løbende inden for dette.  Vores 100 medarbejdere er dedikerede specialister inden for projektering, implementering og vedligeholdelse af el-anlæg.

I lufthavnsafdelingen indgår du i et team med ca. 16 elektrikere, der dagligt løser mange opgaver i en dynamisk og spændende lufthavn, som vokser og er inde i en rivende udvikling.

Vi søger en elektriker, der skal varetage serviceopgaver, større el-entrepriser, energioptimering og tekniske løsninger.

 

Som lufthavnselektriker løser du varierende opgaver
På en typisk arbejdsdag løser du varierende opgaver på eksisterende og nye anlæg. Det kan være mindre selvstændige serviceopgaver eller store entreprise-projekter.

Du får mulighed for at arbejde med alle slags installationer og anlæg, herunder fx UPS – og Generator- installationer, nød & panik-installationer, varslingsanlæg, tavlearbejder, ABA- og CTS-installationer mv. Løsning af opgaverne kræver gode koordineringsevner og samarbejde med kunder og øvrige aktører. Høyrup og Clemmensen lægger stor vægt på, at samtlige medarbejdere får mulighed for at udvikle sine kompetencer og derigennem styrke sine fremtidige karrieremuligheder.

 

Vi søger en kollega, der:

  • Har gode samarbejdsevner, godt humør og kan styre sin egen arbejdsdag.
  • Er ambitiøs og ser spændende udfordringer i at løse komplekse opgaver.
  • Har erfaring fra en tilsvarende stilling.
  • Gerne har kendskab og erfaring med elektronisk dokumentation i Caddy++.

 

Vi tilbyder:

  • Gode muligheder for avancement og videreuddannelse.
  • Selvstændigt arbejde.
  • Et stærkt team af dygtige og samarbejdsorienterede kolleger.
  • Et spændende og unikt arbejdsmiljø inde på lufthavnens område.
  • Løn efter kvalifikationer.

 

Interesseret?

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Ansættelsessamtaler afholdes løbende.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Stig Poulsen på +45 4031 1099.

Send din ansøgning med CV til info@hoyrup-clemmensen.dk mærket ”Lufthavnselektriker”. Vi indkalder kandidater til samtale løbende og tager jobopslaget ned, når vi har fundet den rette.