Google + Facebook Linkedin Instagram Twitter Email Phone Search Plus Minus Download print
Om os

Kvalitets- og miljøstyring

Kvalitet er vores vigtigste konkurrenceparameter. Derfor er sikring af kvalitet en del af vores arbejdsmetode, og vi har viden om al relevant lovgivning på kvalitets- og arbejdsmiljøområdet.

Høyrup & Clemmensen er autoriseret efter den nye autorisationslov og certificerede efter DS/ ISO 9001 indenfor sikringsløsninger.

Vi arbejder ud fra en kvalitetspolitik, som er styrende for alle vores opgaver. Som en del af vores kvalitetspolitik har vi bl.a. vedtaget:   

  • at udføre kvalitetsbetonede arbejder på alle virksomhedens forretningsområder, og at kundeaftaler skal være klare, entydige og overholdes
  • at vi skal kunne yde kvalificeret rådgivning til kunder i enhver teknisk henseende
  • at udføre alle arbejder på et højt fagligt niveau og sikkerhedsmæssigt forsvarligt i henhold til gældende lovgivning og forskrifter

For at sikre, at du og vores øvrige kunder kan forvente den samme høje kvalitetsbevidste opgaveløsning, modtager alle medarbejdere løbende uddannelse i kvalitets- og miljøforståelse med udgangspunkt i vores politikker på området. De er derfor fortrolige med virksomhedens kvalitets- og miljøpolitik – og efterlever dem i deres daglige arbejde.

Resultatet er kvalitetsløsninger udført med minimal miljøpåvirkning af ansvarsfulde medarbejdere.

Vi opdaterer løbende vores kvalitets- og arbejdsmiljøpolitik. Denne kan downloades her.

 

Certificeringer og partnerskaber