ABA-tekniker

ABA-tekniker

Ønsker du at udvikle dine kompetencer indenfor Brand? Vi søger en ABA-tekniker, der har interesse for at lære en masse om verdens førende sikkerhedsmanagement system.

Vi kan tilbyde en spændende stilling, hvor du vil arbejde med et visualiseringsværktøj, der kan overvåge både sikrings- og brandalarmanlæg. Du vil blive oplært i systemet og blive en del af et solidt team af specialiserede teknikere og montører. Vores kunder omfatter større erhvervsvirksomheder, offentlige institutioner og hospitaler. Vores anlæg er nogle af de største i landet og ofte i netværk.

Dine arbejdsopgaver

Dine daglige arbejdsopgaver som ABA-tekniker vil udover almindelig ABA-installationer bestå i at programmere i vores managementsystem, hvor du kommer til at planlægge, designe og udføre opsætning af systemer og installere managementsystemet ved nye installationer.

Vi søger en kollega der…

Vi ser gerne, at du har erfaring fra en stilling som ABA-tekniker – vigtigst af alt er, at du har lyst til at arbejde med at designe managementsystemet. Det er en fordel, hvis du har gennemført Brand 1 & 2 og har masser af energi og gå på mod.

Om Høyrup & Clemmensen

Hos Høyrup & Clemmensen bliver du en del af en arbejdsplads, der fokuserer på sammenhold og fællesskab. Vi kan tilbyde dig en arbejdsplads med et stærkt fællesskab på tværs af hele virksomheden, hvor du vil have mulighed for faglig og personlig udvikling. I over 112 år har Høyrup & Clemmensen leveret og skabt elinstallationer for nogle af Danmarks førende virksomheder og organisationer. Høyrup & Clemmensen er et teknikhus, der leverer integrerede løsninger ved at kombinere traditionelle elinstallationer med vores specialeområder; El, Data, BMS, Lyd, Brand og Sikring.

Er det dig vi søger?

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Carsten Krell +45 2161 8200.
Send din ansøgning med CV mærket ”ABA-tekniker”.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.