Google + Facebook Linkedin Instagram Twitter Email Phone Search Plus Minus Download print
10. maj 2021

El-termografering

El-termografering er en berøringsfri måling af temperaturforskelle ved el-tavlens komponenter. Termografering udføres med et termisk kamera, som måler temperaturforskelle i el-komponenter og elinstallationer.

Termografering af el-tavlen afslører hurtigt og effektivt, hvis der er defekter, overbelastninger i tavlekomponenter eller andre dårlige forbindelser. Professionel termografering kan mindske risikoen for overophedninger, fejl og kortslutninger i el-tavlen, der i værste fald kan medføre driftsstop.

Høyrup & Clemmensen termograferer el-tavlen under normal drift, uden forstyrrelser. På den måde undgår du unødvendige driftsstop, og samtidig giver termograferingen et mere præcist og retmæssigt billede af, hvilke fejl, defekter eller andet, der kan være i din el-tavle. Regelmæssige eftersyn og termografering af el-tavlen forlænger eltavlens levetid, da vi finder fejlene før det er for sent.

Høyrup & Clemmensen anvender den nyeste teknik

For at sikre dig det mest optimale og retvisende billede af, hvordan din el-tavle ser ud, anvender vi den nyeste teknik, der lagrer alle informationer. Vores termiske kamera arbejder med en nøjagtighed ned til 0,03°C, hvilket sikrer dig en meget præcis måling af el-tavlen.

Vi er DBI-certificeret

Høyrup & Clemmensen er certificeret indenfor DBI Retningslinje 01-2, El-termografering, virksomhedsgodkendelse. Foruden vores virksomhedscertificering, er vores el-termograf, Per Michelsen personcertificeret indenfor DBI Retningslinje 010-3, Eltermografering, Certificering af personer. I mere end 20 år har Per Michelsen termograferet el-tavler og har derigennem specialiseret sig og opbygget stærke kompetencer indenfor el-termografering.

Med en personcertificeret termograf er du sikret termografering af høj kvalitet af en el-termograf, der har uddannelsen, erfaringen og kompetencerne til at udføre el-termograferingen. Har du spørgsmål eller ønsker sparing til et projekt er du velkommen til at kontakte El-termograf, Per Michelsen på tlf. 2726 4068 eller mail pmi@hoyrup-clemmensen.dk.