Google + Facebook Linkedin Instagram Twitter Email Phone Search Plus Minus Download print
08. april 2021

Kæmpe el-entreprise på Nyt Herlev Hospital

Høyrup & Clemmensen er i fuld gang med at færdiggøre en el-entreprise til Nyt Hospital Herlev, der dækker over et 60.000 kvm stort Kvinde-Barn-Center. På Herlev Hospitals nye Kvinde-Barn-Center vil der være fokus på hele familiens behov.

Høyrup & Clemmensen har fået til opgave at færdiggøre ABA, ABV, AVA, TVO, ADK, AIA, PTO, slusestyringer samt test og opretning af PDS-installationer og diverse el-arbejde herunder sikkerhedsbelysning. Lige nu arbejder vores elektrikere og teknikere på højtryk for at færdiggøre det omfattende projekt. En arbejdsindsats alle skal have stor ros for. Vi startede projektet i december 2020 og regner med at være færdige til juni 2021.

Høyrup & Clemmensen arbejder tæt sammen med konsortiet og byggeledelsen på byggepladsen som sparringspartner til at få færdiggjort og myndighedsgodkendt de enkelte anlæg så Hospitalet kan få sin ibrugtagningstilladelse og de ønskede funktioner.

Hvis du ønsker sparring eller har andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte projektleder, Philip Siim på +45 2075 8294.