Google + Facebook Linkedin Instagram Twitter Email Phone Search Plus Minus Download print
haldor topsã¸e 2a - til web
06. marts 2017

Krævende installationer i Haldor Topsøes nye laboratorie

Komplicerede installationer og stort tidspres giver travlhed i Lyngby, hvor Høyrup & Clemmensen siden slutningen af 2016 har arbejdet på et nyt laboratorie til den hæderkronede danske kemigigant.

Vi har blot en lille måned til at færdiggøre og aflevere en spændende opgave for industrigiganten Haldor Topsøe A/S, hvis nye laboratorie kræver mange forskellige elinstallationer. Tidspresset har været stort de seneste to en halv måned, hvor ca. ti af vores medarbejdere har arbejdet på projektet.

”Vi arbejder i en hal, hvor der er lavet et indskudt dæk. Vi har mange forskellige opgaver og skal blandt andet lave installationer til pumper, vandstyrring og blødgøringsanlæg. Dertil kommer installationer til laboratorie-bænkene, føringsveje og lysinstallationer og -styring,” siger Lars Pedersen, der gennem hele perioden har været projektleder på opgaven.

Spændende, men krævende

Elbeskrivelsen til opgaven i Haldor Topsøes hovedkvarter i Ravnholm ved Kongens Lyngby er udarbejdet af ingeniørfirmaet MOE. Det har været veltilrettelagt, men med en meget stram tidsplan helt fra start.

”Der har nok været for kort tid til at lave det. Det er meget komplekse installationer, og vi gik i gang dagen efter, at underskrifterne var på plads. Det var lige på og hårdt, og vi har været presset af leveringstider og flere andre opgaver, der skal løses inden elinstallationerne kan færdiggøres. Det er virkelig spændende arbejde, men det er også krævende,” forklarer Lars Pedersen.

På entreprisen i laboratoriet arbejder Høyrup & Clemmensen som underentreprenør for ventilationsfirmaet Alvent A/S, som vi har et glimrende samarbejde med. Det nye laboratorie er på næsten 1.000 kvadratmeter, og elinstallationerne skal være færdiggjort i slutningen af marts.