Google + Facebook Linkedin Instagram Twitter Email Phone Search Plus Minus Download print
18. november 2021

Tillykke med jubilæet Michael Teisner-Sommer

Michael Teisner-Sommer fejrede sit 25 års jubilæum i Høyrup & Clemmensen d. 18. november 2021. 

For 25 år siden startede Michael som elektrikerlærling hos den nu opkøbte elektriker Viggo Olsen. Efter Michael blev udlært elektriker i Høyrup & Clemmensen, har han arbejdet på mange forskellige projekter – store som små. 

– Jeg kan godt lide projekter, som udfordrer mig. Det bedste ved mit arbejde er, at jeg har en alsidig hverdag, hvor jeg får lov til at arbejde med en masse spændende opgaver, fortæller Michael.

Lige nu arbejder Michael på et stort projekt i Carlsberg Byen – et projekt som kræver stor viden. Projektet har indtil videre varet i et år, og Michael har været med helt fra starten som teamleder. I rollen som teamleder tager han en masse ansvar for at projektets forskellige delopgaver går op i en højere enhed.

Selvom titlen som teamleder kan være udfordrende til tider, klarer Michael rollen meget tilfredsstillende. Michael er en god kollega, som altid har værdsat sit arbejde. Når andre spørger ham, hvor lang tid han har arbejdet hos Høyrup & Clemmensen, svarer han: “Jeg har altid arbejdet her” med et smil på læben. 

– Jeg er glad for at være en del af Høyrup & Clemmensen – jeg har nogle gode kollegaer, og jeg føler, at der bliver lyttet til mig og taget hånd om mine ønsker. Det er noget jeg sætter stor pris på, fortæller Michael. 

Hos Høyrup & Clemmensen er vi rigtig glade for Michael – hans værdier og kompetencer sætter vi stor pris på. Han er en imødekommende og glad kollega, der altid er klar på en snak. Vi takker Michael for gode 25 år og glæder os til mange flere – stort tillykke med jubilæet, Michael.