Google + Facebook Linkedin Instagram Twitter Email Phone Search Plus Minus Download print
Om os

AAA-rating

Høyrup & Clemmensen har opnået guld AAA-rating, hvilket forudsætter den højest mulige kreditværdighed 10 år i træk.

Tildelingen vidner om, at Høyrup & Clemmensen også er en økonomisk sund og robust elinstallatør i et historisk perspektiv. Kun 0,06 procent af alle danske virksomheder har opnået guld AAA-rating.

Ved at arbejde professionelt og kvalitetsbevidst med at løse opgaver inden for bygningsautomation, entrepriser, sikring og service hos nogle af Danmarks førende virksomheder og organisationer, har Høyrup & Clemmensen skabt et solidt fundament for virksomheden.

”Vores fokus har i årevis været at drive en stabil og omkostningsbevidst virksomhed med et solidt økonomisk grundlag, så vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere kan stole på, at vi også er her i morgen uanset udsving i konjekturerne. Guld AAA-ratingen er et bevis på dette arbejde,” siger Tom Lindquist, adm. direktør i Høyrup & Clemmensen.

AAA-ratingen er nordens mest veletablerede kreditratingmodel. Kreditratingen bliver beregnet ud fra mere end 2.400 parametre og tildeles af analysevirksomheden Bisnode.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.