Google + Facebook Linkedin Instagram Twitter Email Phone Search Plus Minus Download print
Om os

Kvalitet og arbejdsmiljø

Kvalitet er vores vigtigste konkurrenceparameter. Derfor er sikring af kvalitet en del af vores arbejdsmetode, og vi har viden om al relevant lovgivning på kvalitets- og arbejdsmiljøområdet.

Høyrup & Clemmensen er autoriseret efter den nye autorisationslov og certificerede efter DS/ ISO 9001 indenfor sikringsløsninger.

Vi arbejder ud fra en kvalitetspolitik, som er styrende for alle vores opgaver. Som en del af vores kvalitetspolitik har vi bl.a. vedtaget:   

  • at udføre kvalitetsbetonede arbejder på alle virksomhedens forretningsområder, og at kundeaftaler skal være klare, entydige og overholdes
  • at vi skal kunne yde kvalificeret rådgivning til kunder i enhver teknisk henseende
  • at udføre alle arbejder på et højt fagligt niveau og sikkerhedsmæssigt forsvarligt i henhold til gældende lovgivning og forskrifter

For at sikre, at du og vores øvrige kunder kan forvente den samme høje kvalitetsbevidste opgaveløsning, modtager alle medarbejdere løbende uddannelse i kvalitets- og miljøforståelse med udgangspunkt i vores politikker på området. De er derfor fortrolige med virksomhedens kvalitets- og miljøpolitik – og efterlever dem i deres daglige arbejde.

Resultatet er kvalitetsløsninger udført med minimal miljøpåvirkning af ansvarsfulde medarbejdere.

Vi opdaterer løbende vores kvalitets- og arbejdsmiljøpolitik. Denne kan downloades her.

 

Certificeringer og partnerskaber