Google + Facebook Linkedin Instagram Twitter Email Phone Search Plus Minus Download print
Entrepriser

Energioptimering af Hvidovre Hospital

En omfattende energioptimering på Hvidovre Hospital, som en del af Dammarsks største ESCO-projekt, er begyndt i efteråret 2016. I slutningen af 2018 vil hospitalet være energioptimeret for 163 millioner kroner.

Høyrup & Clemmensen udskifter 14.500 lysarmaturer i 2.300 rum. Forinden er mange timer brugt på at planlægge logistikken, som er en af de største udfordringer ved denne entreprise på grund af hospitalets lange gange. Fra den ene ende af hospitalet til den anden er der 500 meter.

Høyrup & Clemmensen har desuden været med til at projektere og designe hospitalets nye belysningsanlæg. Vi har lagt vægt på driftsstabilitet, optimal udnyttelse af energien, og at det skal være brugervenligt for driftspersonalet. Belysningsanlægget bygger på standardkomponenter, så det efterfølgende er enkelt at servicere.

Energioptimeringen udføres i forskellige fagentrepriser såsom ventilation-, el-, VVS-, solcelle- og tømrerentreprise. Den største fagentreprise er el-entreprisen, som Høyrup & Clemmensen varetager.