Google + Facebook Linkedin Instagram Twitter Email Phone Search Plus Minus Download print
schneider electric
18. marts 2016

Samarbejde sikrede stor ordre

Da renoveringen af Schneider Electrics nye hovedkvarter i Ballerup blev udbudt, valgte vi i Høyrup & Clemmensen A/S og E. Kallesøe A/S at samarbejde om opgaven.

Sammen vandt vi el-entreprisen, arbejdet er udført, og såvel installatørerne som kunden går i dag med en god fornemmelse i maven over løsningen.

”El-entreprisen var med 15.000 m² meget stor, og da vi så udbud og tidsplan, kunne vi se, vi ikke havde volumen og ressourcer til det alene,” siger Tom Lindquist, adm. direktør i Høyrup & Clemmensen.

Tom Lindquist valgte derfor at indgå et samarbejde med vores gode kolleger hos E. Kallesøe, der godt kunne lide ideen.

”Vi kender hinanden og mener, vi har den samme kultur og måde at drive virksomhed på. Derfor sagde vi ja,” forklarer direktør Kim Haahr Jørgensen fra E. Kallesøe.

Når mellemstore firmaer går sammen, øger det konkurrencen. Det nyder både udbyderen og slutkunden godt af. Med en stor opgave som denne opstår der samtidig en teamspirit, som alle nyder godt af.

”Arbejdet blev udført under stort tidspres, men jeg kunne mærke stor holdånd fra begge virksomheders medarbejdere, og de gav gerne en hånd med på deres forskellige opgaver,” fortæller Jens Ellevang, der var Schneider Electrics projektleder på byggeriet.

Jens Ellevang var selv meget positiv overfor tanken om et samarbejde:
”Vi er selv fortaler for partnerskaber, og samarbejdet har været fremragende. Det var godt at mærke dynamikken mellem os, og vi har selv lært noget om, hvordan vores Schneider Electric-komponenter spiller sammen, for det er kun dem, vi har i bygningen.”

Det er ikke første gang, at vi i Høyrup & Clemmensen arbejder på denne måde, og det bliver helt sikkert ikke sidste gang.