Serviceleder

Serviceleder til specialeområdet sikring

Brænder du for personaleledelse og har du samtidig erfaring med service inden for sikringsområdet? Trives du i en alsidig hverdag med mange bolde i luften? Så har vi jobbet.

Høyrup & Clemmensen søger en erfaren serviceleder til sikring, der vil have ansvaret for afdelingen, der servicerer vores kunder indenfor sikringsområdet. Vores sikringsafdeling er vores største speciale og er opdelt i service og projekt. Vi servicerer nogle af landets største installationer, og er stærkt specialiseret indenfor adgangskontrol. 

Kunderne omfatter blandt andet Københavns Universitet, Region Hovedstadens Hospitaler og flere store private virksomheder.

Vi tilbyder

Hos Høyrup & Clemmensen bliver du en del af en arbejdsplads, som fokuserer på sammenhold og fællesskab. Du bliver en del af et fagligt stærkt, humørfyldt og dedikeret team på 20 mand, hvor du har mulighed for at udvikle dig både personligt og fagligt. Hos Høyrup & Clemmensen får du mulighed for at præge din egen hverdag, og du vil opleve en høj grad af frihed under ansvar.

LIDT OM DIG

Vi søger en erfaren og passioneret leder, gerne med erfaring inden for sikringsområdet, der er god til at kommunikere, motivere og uddelegere. Du trives i en hverdag med mange forskelligartede arbejdsopgaver og har helt styr på den daglige ledelse af afdelingens teknikere. Som person er du udadvendt og formår at skabe og vedligeholde stærke relationer internt og eksternt. Du er løsningsorienteret og teknisk kompetent, så du kan sparre med både kunder og teknikere.

Din rolle

Dine primære arbejdsopgaver spænder over:

  • Nærværende daglig ledelse af vores dygtige serviceteknikere
  • Dyrke og udvikle kunderelationer
  • Langsigtet fokus på at sikre afdelingens fortsatte udvikling
  • Kompetent sparringspartner for teknikere, kunder og kolleger
  • Ansvarlig for serviceopgaver ift. mandskab og økonomi, i tæt samarbejde med servicekoordinator
  • Ansvarlig for afdelingens opgaver og arbejdsprocesser

Om Høyrup & Clemmensen

Høyrup & Clemmensen a/s er en sund og stolt virksomhed på 112 år. Hos os bliver du en del af en arbejdsplads, der fokuserer på sammenhold og fællesskab. Du bliver en del af et fagligt stærkt, humørfyldt og alsidigt team, hvor du vil have mulighed for at præge din egen udvikling indenfor el-faget.

Siden 1910 har Høyrup & Clemmensen leveret elinstallationer og teknikløsninger til nogle af Danmarks førende virksomheder og organisationer. Høyrup & Clemmensen er et teknikhus, der leverer integrerede løsninger ved at kombinere traditionelle elinstallationer med vores specialeområder; El, Data, BMS, Lyd, Brand og Sikring. Læs mere om Høyrup & Clemmensen på vores hjemmeside www.hoyrup-clemmensen.dk.

Vi er i dag ca. 160 engagerede kollegaer – 130 højt kvalificerede elektrikere og teknikere, samt 30 engagerede og dygtige kolleger på kontoret. Vi vægter et godt socialt arbejdsmiljø højt, og vi har stor fokus på udvikling, uddannelse og medindflydelse. 

Er det dig vi søger?


Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Vi tilbyder en attraktiv løn efter kvalifikationer.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte driftsdirektør Lars Kent på telefon +45 20907090.

Send din ansøgning med CV mærket ”Serviceleder sikring”.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.