Serviceleder

Entrepriseelektriker

Serviceleder til specialeområde El & Data

Ønsker du nye udfordringer, hvor du kan bruge dine kompetencer og solide erfaring indenfor ledelse i el-branchen?

Høyrup & Clemmensen søger en serviceleder til projekter op til 2 mio. samt vores større faste kunder. I stillingen som serviceleder hos Høyrup & Clemmensen kommer du til at arbejde med alle aspekter indenfor projekt- og serviceledelse – økonomi, projektplanlægning, kvalitetssikring, opfølgning hos kunder samt kundepleje, salg, rådgivning mv.

Med reference til specialechef Søren Nørregaard-Vinther i El & Data og i samarbejde med afdelingens dygtige team får du ansvaret for egne små og store projekter inden for erhverv, transport & offentlige kunder i hovedstadsområdet.

Så hvis du trives med en meget alsidig dagligdag og arbejder efter deadlines, samt sætter en ære i at dit arbejde er mere end godt håndværk, er det måske dig vi leder efter.

Vi tilbyder:

Hos Høyrup & Clemmensen bliver du en del af en arbejdsplads, som fokuserer på sammenhold og fællesskab. Du bliver en del af et fagligt stærkt, humørfyldt og alsidigt team, hvor du har mulighed for personlig udvikling. Hos Høyrup & Clemmensen får du mulighed for at præge din egen hverdag, og du vil opleve megen frihed under ansvar. Vi tilbyder et alsidigt og udfordrende job, hvor du løbende vil udvikle solide kompetencer indenfor projekt- og serviceledelse. Du vil blive en del af teamet med ansvar for Transport og Offentlige Kunder – hvor kunderne blandt andet omfatter Region Hovedstadens Hospitaler, Københavns Lufthavne, Statens Serum Institut, Folketinget, SAS, Arriva, DSV og mv.

Lidt om dig

Du har praktisk erfaring med både projekter og service i el-branchen, hvor du har opbygget en bred viden om håndtering af denne type arbejde. Som person er du god til at kommunikere og bidrager med positiv energi til teamet. Du tager ansvar og har et stort drive for at få dine opgaver i mål. Du er god til at arbejde selvstændigt og bevare overblikket i pressede situationer. Det er vigtigt, at du har en el-faglig baggrund med erfaring og kendskab til branchen.

Dine primære arbejdsopgaver

  • Daglig ledelse af medarbejdere
  • Kunderådgivning
  • Tilbudsberegning
  • Ressourcestyring
  • Tilsyn på arbejde
  • Varetage kontraktforhold
  • Mandskabs- og kundepleje
  • Planlægning og gennemførelse af egne opgaver
  • Budgettering, fakturering, og økonomiopfølgning af egne opgaver

Om Høyrup & Clemmensen

Hos Høyrup & Clemmensen bliver du en del af en arbejdsplads, der fokuserer på sammenhold og fællesskab.

I over 111 år har Høyrup & Clemmensen leveret og skabt elinstallationer for nogle af Danmarks førende virksomheder og organisationer. Høyrup & Clemmensen er et teknikhus, der leverer integrerede løsninger ved at kombinere traditionelle elinstallationer med vores specialeområder; El, Data, BMS, Lyd, Brand og Sikring.

Er det dig vi søger?

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Vi tilbyder en attraktiv løn efter kvalifikationer.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Søren Nørregaard-Vinther +45 6037 7041.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Send din ansøgning med CV ”Serviceleder”.