Google + Facebook Linkedin Instagram Twitter Email Phone Search Plus Minus Download print
04. oktober 2021

Tillykke med dit 10 års jubilæum Allan Jensen

Den 3. oktober 2011 startede Allan Jensen som elektriker hos Høyrup & Clemmensen, og i 2021 fejrede han sit 10 års jubilæum. I dag arbejder Allan med forskellige serviceopgaver for erhvervskunder, hvor han blandt andet etablerer fiber og andre netværksinstallationer.

En typisk hverdag for Allan består af alsidige arbejdsopgaver, hvilket han holder meget af.

– Når jeg møder ind om morgenen, ved jeg ikke altid, hvilke arbejdsopgaver der ligger til mig. Netop dét er med til at gøre mit arbejde interessant og spændende. Jeg får lov til at lave mange forskellige ting, så jeg bliver udfordret og kan dygtiggøre mig indenfor mit område, fortæller Allan.

Siden 2011 har Allan specialiseret sig indenfor data, hvor han især har fokuseret på fiberinstallationer mv. Allan har opbygget stærke kompetencer indenfor fiber og andre netværksinstallationer, og udover at være fagligt stærk, er Allan også meget vellidt blandt kollegaerne med sin positive indstilling og engagement.

– Allan er en vellidt person, der altid er glad. Vi er glade for at have Allan i El & Data. Han går med oprejst pande til alle opgaver og løser dem meget professionelt. Jeg tror aldrig, at jeg har set ham sur – også selvom arbejdsopgaverne ikke altid er lige sjove. Der var engang en lørdag, hvor vi fik melding om en fejl på fiberinstallationen på et krydstogtskib – her trådte Allan til med det samme. Hvis Allan ikke fandt fejlen inden afgang, måtte han blive på skibet indtil han fandt fejlen. Så galt gik det dog ikke – efter 6 timer fandt Allan fejlen og fik udbedret den, fortæller Torben Winther.

Efter 10 år har Allan mange gode historier at fortælle – nogle mere sjove end andre.

– Jeg havde en ret uheldig oplevelse en dag, da min firmabil brød ud i brand. Jeg vågende midt om natten ved et højt brag og kunne se, at min firmabil og min private bil stod i flammer. Det var en påsat brand af bilen ved siden af, og det var meget ærgerligt at branden også fangede vores biler. Jeg var forholdsvis ny i firmaet, og jeg syntes, at det var lidt pinligt at fortælle min leder.  Det var heldigvis en gammel bil, som jeg havde overtaget fra en anden – så det er også en måde at få en ny firmabil på – bare ikke den mest hensigtsmæssige, fortæller Allan med et glimt i øjet.