Google + Facebook Linkedin Instagram Twitter Email Phone Search Plus Minus Download print
28. juni 2021

Velkommen Alexander, Thomas, Jan og Andreas

Vi byder velkommen til fire nye kollegaer, der kommer til at styrke vores specialeområde, El & Data samt Projektafdelingen. Alle kommer med en masse erfaring og gåpåmod, der styrker vores kompetencer indenfor vores specialeområder.

Alexander (yderst til venstre) er startet som serviceelektriker i El & Data, hvor han skal hjælpe med forskellige serviceopgaver. Han bor i Hvidovre med sin kone og deres nyfødte baby. I sin fritid interesserer Alexander sig for i EM i fodbold, hvor han ser mange kampe. Alexander beskriver sig selv som imødekommende, tålmodig og engageret. Det han ser mest frem til er flere bekendtskaber og spændende arbejdsopgaver, som han kan være med til at præge.


Thomas (midten) er startet som entrepriseelektriker i Projekt. Han bor i Næstved med sin kone, børn og bonusbørn. I sin fritid nyder han at fiske og tilbringe tid sammen med familien. Thomas har gennemført hele to Ironmans. Han beskriver sig selv som en dynamisk, ihærdig og vedholden person. Han starter på SSI, hvor han skal hjælpe teamet med at etablere frysere til de mange Covid-19 vacciner.


Jan (yderst til højre) er startet som serviceelektriker i El & Data. Han bor på Amager med sin kone og i fritiden spiller han skak og nyder tiden i haven, hvor parret har koi karper. Derudover går meget af tiden med børn og børnebørn. På en arbejdsplads er det vigtigt for Jan, at der er en god kemi og omgangstone blandt kollegaer, og at man kan være ærlige overfor hinanden. Jan beskriver sig selv som en mødestabil, omgængelig og serviceminded person, der altid har godt humør.


Andreas (billede mangler) startede i maj som elektriker på deltid hos Høyrup & Clemmensen, da han studerer til Maskinmester ved siden af. Andreas skal hjælpe vores specialeområde, El & Data med fokus på Finans. I sin fritid nyder Andreas at køre på sin motorcykel sammen med vennerne. Andreas beskriver sig selv som en flittig person, der elsker at udfordre sig selv – på den måde tror han, at man udvikler sig mest. Vi har desværre ikke et billede af Andreas i denne omgang.