Google + Facebook Linkedin Instagram Twitter Email Phone Search Plus Minus Download print
13. september 2021

Velkommen Anders, Jeppe, Serdar, Mathias, Troels og Hamsa

Høyrup & Clemmensen byder velkommen til hele seks nye medarbejdere, som kommer til at styrke vores forskellige kompetencer i specialeområderne. Vi ser frem til et godt samarbejde og byder alle et varmt velkommen. Tag rigtig godt imod:

Anders er 18 år gammel og bor i Tårnby. Han interesserer sig meget for sport – især basketball og fodbold er blandt favoritterne. Anders ønskede at blive en del af Høyrup & Clemmensen, da hans far også blev udlært elektriker i firmaet. For Anders er det vigtigt, at der er en god stemning på arbejdspladsen. Aktiv, god arbejdsmoral og hyggelig er tre værdier, som Anders beskriver sig selv med.

Jeppe er 17 år gammel og bor i Tårnby. Han har lige gennemført grundforløb 2 og er nu i gang med hovedforløbet. Fodbold er en af Jeppes helt store interesser – i fritiden spiller han fodbold med vennerne ude på Amager. Jeppe ser frem til at lære en masse om el-faget, og prøve at arbejde med vores forskellige specialer, så han kan få en fornemmelse for, hvad der interesserer ham mest. Jeppe beskriver sig selv som klog, frisk og atletisk.


Serdar er 37 år gammel, har 3 børn og er startet som lærling i firmaet. Han bruger meget tid med sin familie og nyder at tage ud og fiske. Serdar blev rigtig glad, da han fik nyheden om at skulle starte i Høyrup & Clemmensen – hans drøm er at blive en rigtig dygtig elektriker og måske læse videre som elinstallatør. Større projekter og opgaver i det offentlige er det, som Serdar ønsker at arbejde med. Han beskriver sig selv som en perfektionist, mødestabil og loyal person.


Mathias er startet som vores nye elektriker i El & Data. Han bor i Kirke Såby og interesserer sig meget for fodbold, og ellers står den på en omgang badminton med vennerne 1 gang om ugen. Gode kollegaer og struktur på arbejdsopgaver og -processer er noget, som Mathias vægter højt. Mathias beskriver sig selv som en fornuftig, dygtig og målrettet elektriker.


Troels er startet som entrepriseelektriker og skal hjælpe til på blandt andet SSI og i Carlsberg Byen. Troels bor i Nordvest med sin hustru og søn, og i sin fritid går meget af tiden med fodbold. Han søgte til Høyrup & Clemmensen for at blive en del af større projekter og udvikle sig. Troels beskriver sig selv som omgængelig, faglig stolt og arbejdsom.

Hamsa er startet som elektriker i vores specialeområde El & Data med fokus på Pharma, FM & Data. I sin fritid interesserer Hamsa sig for fodbold og træner et par gange om ugen. Han bor i Gentofte og kan godt lide at tilbringe tid med familien. Hamsa beskriver sig selv som en imødekommende, hjælpsom og altid glad person. Han valgte Høyrup & Clemmensen, fordi han har hørt godt om firmaet. Hamsa ser frem til at møde sine nye kollegaer.