Google + Facebook Linkedin Instagram Twitter Email Phone Search Plus Minus Download print
23. juli 2021

Velkommen Kristajna og Alexander

Kristajna er vores nye lærling. Hun har arbejdet i 10 år som kok og har en bachelor i Illustration. Senest har hun gennemført grundforløbet til elektrikeruddannelsen, hvor hun er blevet meget mere nysgerrig på el-faget. Kristajna er vokset op på Island, men har de sidste 8 år boet i København med sin familie. Hun tog til Danmark, fordi hun ville opleve og prøve noget nyt. I fritiden går meget af tiden med familien og deres kolonihave, som de bygger på.

Kristajna forventer at lære en masse i lærlingeforløbet hos Høyrup & Clemmensen. Hun beskriver sig selv som positiv, tålmodig og kreativ.

Alexander er startet som vores nye lærling. Han er 16 år, bor i Greve og har lige afsluttet grundforløb 1 og 2 på EUX i Køge. I sin fritid nyder Alexander at være aktiv, hvor han dyrker fitness. Han er nysgerrig af person og kan godt lide at fordybe sig i forskellige områder. Første gang han købte en knallert, skilte han den ad og samlede den igen – blot for at undersøge og se, hvordan knallerten var samlet.

Alexander valgte et lærlingeforløb hos Høyrup & Clemmensen, fordi han følte sig velkommen, og fordi han kan se gode muligheder for udvikling og læring via vores fire specialeområder. Alexander beskriver sig selv om en glad og nysgerrig person, der ikke er bange for at tage en udfordring op.

Kristajna og Alexander ser frem til nogle lærerige år, hvor de kommer til at lære en masse om el-faget og vores specialeområder; El & Data, Brand, Sikring og BMS & Lyd. Vi ser frem til et godt samarbejde med Kristajna og Alexander. Tag rigtig god imod dem!