Google + Facebook Linkedin Instagram Twitter Email Phone Search Plus Minus Download print
26. marts 2021

Velkommen til Kristian, Steffen og Rahim

I marts 2021 har vi budt velkommen til tre nye kollegaer.

Vores nye handyman, Kristian er med sine 72 år den ældste ansatte i Høyrup & Clemmensen på nuværende tidspunkt. Kristian bor sammen med sin kone og har to børn samt 4 børnebørn. At være aktiv er noget Kristian sætter pris på. Hele 3 gange om ugen løber han en tur. Derudover går fritiden med at træne familiens hund i lydighed og nyde tiden i sommerhuset i Marielyst.

Steffen startede sidst i februar som vores nye elektriker i serviceafdelingen. Han bor i København, men er oprindeligt fra Langeland. I sin fritid interesserer Steffen sig for blandt andet rollespil og dertilhørende brætspil, som giver gode oplevelser med vennerne. Steffen beskriver sig selv som en smilende og glad elektriker, der altid holder det gode humør.

Rahim er vores nye lærling, der gennem de næste 2 år kommer til at være en del af Høyrup & Clemmensens lærlingeforløb. Lige nu går Rahim ude på Herlev og lærer en masse om sikring.

Rahim føler han er blevet taget godt imod: ”Alle har været rigtig søde og rare”. Rahim ser frem til at komme med rundt i vores forskellige afdelinger, hvor han kan få erfaring med hele el-faget og få alsidige arbejdsopgaver.

Det glæder os at byde velkommen til Kristian, Steffen og Rahim, der alle kommer til at bidrage med en masse ny viden.