Google + Facebook Linkedin Instagram Twitter Email Phone Search Plus Minus Download print
04. marts 2021

Vi byder velkommen til 5 nye kollegaer

I februar måned har vi budt velkommen til hele fem nye ansigter.

Heidi er vores nye elektriker, der til dagligt bor i Greve med sin mand, datter og hund. I sin fritid nyder Heidi at være sammen med sin familie, køre en tur med campingvognen og gå ture med familiens hund. Hvis Heidi skulle beskrive sig selv med 3 ord ville det være; loyal, punktlig og ansvarsfuld. Det vigtigste på en arbejdsplads for Heidi er tryghed, godt kollegaskab og alsidige arbejdsopgaver.


Lars er vores nye ABA-Tekniker i Sikringsafdelingen. Han bor i Glostrup med kone, barn og tre hunde. Lars’ ældste datter er flyttet hjemmefra. I sin fritid kan Lars godt lide at dyrke Crossfit og deltage i løbeklubber. Lars beskriver sig selv som; social, engageret og perfektionistisk. Lars ser frem til en hverdag med alsidige arbejdsopgaver og et godt kollegaskab.


Jesper er vores nye elektriker, der bor på Østerbro. Jesper beskriver sig selv som; rar, lidt sær og ligefrem i sin talemåde.


Cliff er vores nye elektriker, der bor på Amager og har boet der stort set hele sit liv. I sin fritid nyder Cliff at være sammen med familien og tage ud og fiske i sin båd. Cliff beskriver sig selv som; en rar og mødestabil elektriker.

Linus er vores nye lærling. I sin fritid er Linus aktiv med vandreture og elsker at sejle. Linus ser frem til at få nye kompetencer og udvide sin viden indenfor el-faget. Det har desværre ikke været muligt, at få et billede af Linus denne gang.

Alle vores nye kollegaer kommer til at bidrage med en masse ny viden og erfaringer fra lignende stillinger.