Google + Facebook Linkedin Instagram Twitter Email Phone Search Plus Minus Download print
Om Service

Service

Løbende modernisering, vedligeholdelse og service af elinstallationer i bygningen er både nødvendigt og en økonomisk fordel. Elinstallationer bliver hele tiden mere komplekse og omfattende, og de bør derfor tilses kontinuerligt. Ofte er uventede driftsstop forbundet med store udgifter, som kan undgås ved forebyggende vedligeholdelse af elinstallationerne.

Vores serviceafdeling har kompetente og erfarne medarbejdere, der servicerer både mindre og større bygninger. Det gælder også hospitaler, hvor driftssikre elinstallationer spiller en afgørende rolle for, om hospitalet kan fungere og patienterne behandles.

Vi sætter os altid grundigt ind i bygningens installationer og er opdaterede på gældende lovgivning. Derfor kan vi levere veludførte driftssikre installationer og skræddersyede serviceaftaler.

Lad Høyrup & Clemmensen stå for installation og den efterfølgende vedligeholdelse af bygningens elinstallationer. Vi påtager os gerne ansvaret for servicearbejdet på alt fra mindre ad hoc-opgaver til længevarende vedligeholdelsesopgaver.

Læs også: Nyt samarbejde om finansierede energirenoveringer