15+ erfaring

sikring

Med Høyrup & Clemmensen får din virksomhed en certificeret sikringsinstallatør der etablerer, vedligeholder og servicerer adgangskontrolsystemer, tyverisikring og videoovervågning.

Skab tyrghed i din virksomhed

I Høyrup & Clemmensen har vi mere en 15 års erfaring med sikringstekniske løsninger. Vi lytter til de behov, din virksomhed har – og vi laver løsninger som passer hertil.  

I modsætning til mange af vores konkurrenter får du hos os en sikringsløsning, der giver dig rig mulighed for at integrere forskellige løsninger og løbende udbygge med nye funktioner. Med en integreret sikringsplatform kan vi sammensætte forskellige funktioner til en løsning der præcist matcher dine behov. 

Vi sætter en stor ære i, at kunne hjælpe vores kunder hele vejen til målet. Derfor tilbyder vi alt fra rådgivning og projektering til installation og servicering af sikringsanlæg. Vi ser det som vores opgave at bidrage til en større tryghed i din virksomhed – samt hjælpe med til at spare jer for besvær, tid og penge.  

Tallene taler for sig selv..
års erfaring
15 +
installerede døre
5000 +
Assets Protected
35
projekter >500.000 DKK
104

Vores sikringsløsninger

Hos Høyrup & Clemmensen vægter vi brugervenlighed og stabilitet højt, når vi designer sikringsløsninger.

Adgangskontrol

Elektronisk adgangskontrol gør det nemt at styre, hvem der har adgang til hvilke dele af bygningen.

Tyverisikring

En tyverialarm giver besked med det samme, hvis der er uønsket aktivitet i eller omkring bygningen.

Videovervågning

Videoovervågning skaber et trygt arbejdsmiljø for medarbejdere, kunder og andre besøgende.

integrerede løsninger

Lad os skræddersy en sikringsløsning, som matcher din virksomheds behov.

Med sikringsløsninger fra Høyrup & Clemmensen er der rig mulighed for at integrere de forskellige sikringsløsninger og løbende udbygge løsningen med nye funktioner. Vores sikringsrådgivere udarbejder et oplæg på en integreret sikringsløsning, hvor din virksomheds brug af alle typer sikring tænkes ind i løsningen fra starten af.

Fordelene er integrerede løsninger:

  • Forbedret sikkerhed
  • Enklere administration for alle brugere og administratorer
  • Hurtigere reaktionstider
  • Lavere etablerings- og driftsomkostninger

Løsninger af høj kvalitet

Høyrup & Clemmensen er certificeret i henhold til ISO 9001, F&P og Sikkerhedsbranchens kravspecifikationen indenfor tyverisikring, adgangskontrol og videoovervågning. Det betyder at du som kunde hos os er garanteret løsninger der er gennemtænkte og har en høj kvalitet. 

Brancher

Vi assisterer både private virksomheder og offentlige institutioner. 

Vi assisterer blandt andet Xelia, Statens Serum Institut, Novo Nordisk, Nomeco og Central Apoteket.

Vi assisterer blandt andet Bispebjerg Hospital, Herlev Hospital, Hvidovre Hospital, Frederiksberg Hospital, Gentofte Hospital, Glostrup Hospital og Region Hovedstadens Psykiatri.

Vi assisterer blandt andet Folketinget, København Kommune, Københavns Universitet, Erhvervsstyrelsen, Danmarks Tekniske Universitet og Statens Serum Institut.

Vi assisterer en lang række private virksomheder, heriblandt Beck & Jørgensen, Haldor Topsøe, Pension Danmark, Trifolium, Belfor, Nilfisk, 3Shape, Danmarks Lærerforening, Schneider Electrics, Bang & Olufsen og Global Connect

Vi assisterer blandt andet Danske Bank, Pension Danmark og DLR Kredit.

Vi assisterer blandt andet DSV, Københavns Lufthavne, Arriva, SAS og Copenhagen Malmø Port.

Vi assisterer en lang række boligforeninger, heriblandt 3B/KAB, Postparken, Televang, Sundbygaard, Strandgaarden, Newsec og H.P. Ejendomme.

Vi assisterer en lang række sportshaller og stadions, heriblandt Royal Arena, Helsingør Stadion og Nykøbing Falster Hallerne.

Vi assisterer en lang række kirker, heriblandt Roskilde Domkirke, Århus Domkirke og Flintholm Kirke.

Projekter

Sikring

3Shape

Høyrup & Clemmensen konverterede 3Shape’s anlæg på hovedkontoret ved Holmens Kanal til et nyt integreret anlæg med adgangskontrol, tyverialarm og videoovervågning.

Sikring

Adgangskontrol på medicinrumsdøre

Høyrup & Clemmensen har allerede installeret det samme system på Hvidovre Hospital og varetager den daglige servicering og vedligeholdelse af systemet.

Certificeringer og partnerskaber

Høyrup & Clemmensen har opnået guld AAA-rating, hvilket forudsætter den højest mulige kreditværdighed 10 år i træk.

Kelvin Sandberg

Specialechef: Brand & Sikring