Sikring

Høyrup & Clemmensen er en certificeret sikringsinstallatør og vi rådgiver og hjælper virksomheder med at etablere, vedligeholde og servicere adgangskontrolsystemer, tyverisikring og videoovervågning.

Vi er ISO 9001 certificeret sikringsinstallatør

Høyrup & Clemmensen er både ISO 9001 certificeret sikringsinstallatør samt certificeret i henhold til F&P og Sikkerhedsbranchens kravspecifikation for henholdsvis adgangskontrol, tyverisikring og videoovervågning, hvilket er vores kunders garanti for kvalitet og gennemtænkte sikringsløsninger.

Vi rådgiver om samlede integrerede løsninger inden for sikring af bygninger. Vi hjælper med at analysere kravene i forsikringspolicen, foretager installationen og vejleder i brugen af anlægget til sikring. Vi tager os også af den lovpligtige service på de tekniske installationer og opkobling til kontrolcentralen. Naturligvis tilbyder vi døgnvagt på samtlige installationer.

Med sikringsløsninger fra Høyrup & Clemmensen er der rig mulighed for at integrere de forskellige sikringsløsninger og løbende udbygge løsningen med nye funktioner. Med en integreret sikringsplatform kan vi kombinere løsninger inden for adgangskontrol, tyverialarm, videoovervågning og brand. 

Vores sikringsløsninger

Vi tilbyder brugervenlige løsninger inden for:

Elektronisk adgangskontrol gør det nemt at styre, hvem der har adgang til bygningen, dele af bygningen og de enkelte rum i bygningen.

Et elektronisk system til adgangskontrol er diskret, men sender samtidig et signal til omverdenen om, at bygningen er sikker. Adgangskontrol giver øget tryghed for medarbejdere og er med til at beskytte virksomhedens aktiver. Desuden medfører adgangskontrol mindre omkostninger i administrationen.

Fordele ved adgangskontrol:

 • Bliv fri for nøgler
 • Det er nemt at erstatte bortkommende kort
 • Adgang til bygningen kan tidsstyres
 • Uvedkommende kan ikke få adgang til bygningen
 • Fleksibel kontrol over brugeres adgangsrettigheder
 • Låse skal aldrig udskiftes
 • Få historik oversigt over brugeres færden i bygningen

Høyrup & Clemmensen er ISO 9001 certificerede i adgangskontrol.

Vi er desuden partner på udvalgte produkter som fx Honeywell, NOX Systems, Assa Abloy og SALTO. For din virksomhed betyder det, at vi har det bedste udvalg af alt fra adgangskontrol af enkelte døre til avancerede og fuldt integrerede løsninger inden for adgangskontrol. Vores anlæg kan også integreres med både tyverialarmer, videoovervågning og brandsikring.

En tyverialarm giver besked med det samme, hvis der er uønsket aktivitet i eller omkring bygningen. Høyrup & Clemmensen skræddersyr den ideelle løsning inden for tyverialarmer til din bygning. Vores alarmsystemer er enkelte og fleksible løsninger, der kan zoneopdeles, udløse tågegenerator og tænde lys ved alarm.

Med tyverialarm kan overvågningen af bygningen tilkobles en kontrolcentral, eller du kan vælge selv at modtage beskeder fra anlægget. Det giver større sikkerhed på arbejdspladsen og kombineret med elektronisk adgangskontrol og eventuelt videoovervågning, er det en optimal og komplet løsning til at sikre bygningen mod indbrud.

Fordele ved tyverialarm:

 • Risiko for indbrud nedsættes
 • Følgeskader ved indbrud nedsættes
 • Advisering ved hændelser/ indbrud, som også registreres
 • Tyverialarmen kan integreres med bygningens øvrige alarmsystemer

Høyrup & Clemmensen er ISO 9001 certificerede i tyverialarmer.

Vi er desuden partner på udvalgte produkter som fx Honeywell, NOX Systems, Assa Abloy og SALTO. For din virksomhed betyder det, at vi har det bedste udvalg af alt fra simple tyverialarmer til avancerede og fuldt integrerede løsninger inden for tyverisikring. Vores anlæg kan også integreres med både adgangskontrol, videoovervågning og brandsikring.

Videoovervågning er et vigtigt redskab som en del af virksomhedens håndtering af sikkerhed. 

Videoovervågning har en præventiv effekt på svind, tyveri, hærværk og overfald og er dermed endnu et værktøj til din virksomhed i bestræbelserne på at skabe et trygt arbejdsmiljø for medarbejdere, kunder og andre besøgende.

Du kan også anvende intelligent videoovervågning til fx procesovervågning i produktionsvirksomheder, til adgangsstyring i bygninger baseret på ansigts- eller nummerpladegenkendelse eller du kan  forebygge risikoen for overophedning eller nedkøling af vitale instrumenter med termisk videoovervågning. 

Fordele ved videoovervågning:

 • Det er muligt at få billeddokumentation til at identificere individer
 • Bevægelseskameraer kan fjernstyres (Pan/Tilt og zoom-funktion)
 • Bygningen kan overvåges over store afstande
 • Nem søgning i videooptagelserne efter hændelser
 • Videoovervågningen kan tilgås fra en smartphone

Høyrup & Clemmensen er ISO 9001 certificerede i videoovervågning.

Vi er desuden partner på udvalgte produkter som fx Honeywell og Milestone Systems. Uanset hvilket behov du står med, kan vi skræddersy den optimale løsning, som kan integreres med bygningens øvrige alarmsystemer til sikring af bygningen – fx tyverialarm og adgangskontrol, så data fra bygningen kan hentes og overføres til kontrolcentralen.

Med sikringsløsninger fra Høyrup & Clemmensen er der rig mulighed for at integrere de forskellige sikringsløsninger og løbende udbygge løsningen med nye funktioner. Med en integreret sikringsplatform kan vi kombinere løsninger inden for adgangskontrol, tyverialarm, videoovervågning og brand. 

Vi har et stærkt hold af sikringsspecialister, som står klar til at hjælpe dig med at finde den bedste 360-graders sikkerhedsløsning.

Vores sikringsrådgivere udarbejder et oplæg på en integreret sikringsløsning, hvor din virksomheds brug af alle typer sikring tænkes ind i løsningen fra starten af.

Fordelene er integrerede løsninger:

 • Forbedret sikkerhed
 • Enklere administration for alle brugere og administratorer
 • Hurtigere reaktionstider
 • Lavere etablerings- og driftsomkostninger

Høyrup & Clemmensen er både ISO 9001 certificeret sikringsinstallatør samt certificeret i henhold til F&P og Sikkerhedsbranchens kravspecifikation for henholdsvis adgangskontrol, tyverisikring og videoovervågning, hvilket er vores kunders garanti for kvalitet og gennemtænkte sikringsløsninger.

Vi er desuden partner på udvalgte sikringsplatforme til integrerede sikringsløsninger som fx NOX Systems, WinGuard og Honeywell. 

Service

Vi tager os også af den lovpligtige service på de tekniske installationer og opkobling til kontrolcentralen. Naturligvis tilbyder vi døgnvagt på samtlige installationer.

Personal

kr 22
99 / år
 • Årlig service
 • Support på telefon

Pro

kr 39
99 / år
 • Årlig service
 • Support på stedet
Mest populære

Team

kr 59
99 / år
 • Årlig service
 • Support på stedet

KUNDECASES

Sikring

3Shape

Høyrup & Clemmensen konverterede 3Shape’s anlæg på hovedkontoret ved Holmens Kanal til et nyt integreret anlæg med adgangskontrol, tyverialarm og videoovervågning.

Læs mere

Certificeringer og partnerskaber

Høyrup & Clemmensen har opnået guld AAA-rating, hvilket forudsætter den højest mulige kreditværdighed 10 år i træk.

Kenneth Venø

Projektleder, Sikring