15+ erfaring

sikring

Med Høyrup & Clemmensen får din virksomhed en certificeret sikringsinstallatør der etablerer, vedligeholder og servicerer adgangskontrolsystemer, tyverisikring og videoovervågning.

Skab tyrghed i din virksomhed

I Høyrup & Clemmensen har vi mere en 15 års erfaring med sikringstekniske løsninger. Vi lytter til de behov, din virksomhed har – og vi laver løsninger som passer hertil.  

I modsætning til mange af vores konkurrenter får du hos os en sikringsløsning, der giver dig rig mulighed for at integrere forskellige løsninger og løbende udbygge med nye funktioner. Med en integreret sikringsplatform kan vi sammensætte forskellige funktioner til en løsning der præcist matcher dine behov. 

Vi sætter en stor ære i, at kunne hjælpe vores kunder hele vejen til målet. Derfor tilbyder vi alt fra rådgivning og projektering til installation og servicering af sikringsanlæg. Vi ser det som vores opgave at bidrage til en større tryghed i din virksomhed – samt hjælpe med til at spare jer for besvær, tid og penge.  

Tallene taler for sig selv..
15 +
års erfaring
5000 +
installerede døre
35
Assets Protected
104
projekter >500.000 DKK

Vores sikringsløsninger

Hos Høyrup & Clemmensen vægter vi brugervenlighed og stabilitet højt, når vi designer sikringsløsninger.

Adgangskontrol

Elektronisk adgangskontrol gør det nemt at styre, hvem der har adgang til hvilke dele af bygningen.

Tyverisikring

En tyverialarm giver besked med det samme, hvis der er uønsket aktivitet i eller omkring bygningen.

Videovervågning

Videoovervågning skaber et trygt arbejdsmiljø for medarbejdere, kunder og andre besøgende.

integrerede løsninger

Lad os skræddersy en sikringsløsning, som matcher din virksomheds behov.

Med sikringsløsninger fra Høyrup & Clemmensen er der rig mulighed for at integrere de forskellige sikringsløsninger og løbende udbygge løsningen med nye funktioner. Vores sikringsrådgivere udarbejder et oplæg på en integreret sikringsløsning, hvor din virksomheds brug af alle typer sikring tænkes ind i løsningen fra starten af.

Fordelene er integrerede løsninger:

  • Forbedret sikkerhed
  • Enklere administration for alle brugere og administratorer
  • Hurtigere reaktionstider
  • Lavere etablerings- og driftsomkostninger

Løsninger af høj kvalitet

Høyrup & Clemmensen er certificeret i henhold til ISO 900, F&P og Sikkerhedsbranchens kravspecifikationen indenfor tyverisikring, adgangskontrol og videoovervågning. Det betyder at du som kunde hos os er garanteret løsninger der er gennemtænkte og har en høj kvalitet. 

Brancher

Vi assisterer både private virksomheder og offentlige institutioner. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Projekter

Sikring

3Shape

Høyrup & Clemmensen konverterede 3Shape’s anlæg på hovedkontoret ved Holmens Kanal til et nyt integreret anlæg med adgangskontrol, tyverialarm og videoovervågning.

Sikring

Adgangskontrol på medicinrumsdøre

Høyrup & Clemmensen har allerede installeret det samme system på Hvidovre Hospital og varetager den daglige servicering og vedligeholdelse af systemet.

Certificeringer og partnerskaber

Høyrup & Clemmensen har opnået guld AAA-rating, hvilket forudsætter den højest mulige kreditværdighed 10 år i træk.

Kenneth Venø

Projektleder, Sikring