Kunder

Du KENDer måske ikke os, men du kender vores kunder

Vi assisterer både private og offentlige kunder. Særligt indenfor sundhedssektoren, pharma, uddannelse, finans og luftfart har vi stor erfaring.  

Vores kunder vælger os, fordi vi leverer integrerede løsninger, som giver dem en bæredygtig drift, øget sikkerhed og reducerede installationsomkostninger. 

Vi har mange kunder, som du måske kender. Københavns Lufthavne, Folketinget, Herlev Hospital og Statens Naturhistoriske Museum er blot et par eksempler. Læs mere om vores kunder her. 

Københavns lufthavnE
I mere end 20 år har vi assisteret Københavns Lufthavne. Vi er specialiseret i deres installationer og særlige krav til arbejdsmiljø.
Folketinget
På Folketinget har vi installeret unikke lysinstallationer, herunder renovering af lysekroner og specialdesignede lysarmaturer.

Kundecases

Kirker

Sct. Mikkels Kirke har fået nyt lydanlæg

AV-firmaet NorthStar har i Sct. Mikkels Kirke på ’Mikkelsbjerget’ i centrum af Slagelse installeret et nyt moderne lydanlæg, hvor taleforståeligheden og lyddækning er optimeret i forhold til kirkerum og akustik.

Læs mere
El

Rammeaftale på Folketingets Ejendomme

Høyrup & Clemmensen udfører al el-teknisk ejendomsservice og nye installationsopgaver på Folketingets ejendomme, som udover Christiansborg Slot tæller medlemsboligerne på Tordenskjoldsgade og Anker Heegaards Gade i København.

Læs mere
Kirker

Odense Domkirke – komplet lydløsning

Odense Domkirkes nye lydløsning var længe undervejs fra menighedsrådets første ønsker om at få udskiftet lydanlægget til et nyt, der kunne løfte præstens stemme og bruges til musikafvikling – også ved livekoncerter.

Læs mere
Der findes ikke flere kundecases i arkivet.