10+ erfaring

BMS

BMS (Building Management System) gør det muligt at overvåge og regulere bygningens intelligente og automatiske bygningsinstallationer fra en brugerflade.

Udnyt bygningeNS tekniske installationer

BMS står for Building Management System og betyder kort fortalt en automatisering af vandforbrug, varmeregulering, ventilation og elektriske installationer. 

Selvom et BMS-anlæg ikke er lovkrav i alle bygninger, er det en god idé af følgende tre grunde:

  • Du opnår en langt bedre komfort i bygningen, og skaber dermed et optimalt fysisk arbejdsmiljø for dine kollegaer.
  • Du kan opnå store besparelser på dit driftsbudget, fordi du eksempelvis automatisk skruer ned for varmen i weekenderne, slukker alt lys efter arbejdstid osv.
  • Endelig opnår du også en langt mere bæredygtig bygning og dermed et bedre CO2-aftryk for din virksomhed.

Du skal vælge Høyrup & Clemmensen, fordi vi i forvejen kender din bygning. Ingen bygninger er ens, og du får en langt mere proaktiv partner, hvis du vælger en BMS-leverandør, der i forvejen kender alle installationerne og ikke mindst jeres behov og krav til bygningens funktionalitet. På den måde kan vi hjælpe til med at have et ekstra øje på, hvad vi sammen kan forbedre og vi kan reagere, hvis noget går galt.

Tallene taler for sig selv..
års erfaring
1 +

Vores løsninger til bygningsautomation

Med 10 års erfaring i ryggen kan vi hjælpe dig med følgende løsninger.

Vores løsninger

Med 10 års erfaring i ryggen kan vi hjælpe dig med følgende løsninger.

Belysning

Varme & Ventilation

Solafskærmning

Integration til tyverialarmer og adgangskontrol

integrerede løsninger

Vi kender din bygning bedre end de fleste, og kan skræddersy en løsning til bygningsstyring, som matcher netop din virksomheds behov.

Ved integration af de forskellige bygningsinstallationer er der ikke kun mulighed for styring fra en central enhed, det er også muligt at få systemerne til at tale sammen, således at eksempelvis en bevægelsesdetektor, hvis formål er at aktivere og deaktivere lyset, ligeledes kan give besked til alarmsystemet, hvis der er bevægelse i et lokale på et tidspunkt, hvor bygningen burde være tom.

BMS giver uanede af muligheder for komfort, drifts- og energioptimeringer. Integrationen af de mange data fra de tekniske anlæg kan desuden administreres og visualiseres ved hjælp af BMS-systemet, som giver mulighed for total styring og overvågning af en bygning og alle dens installationer.

Fordelene ved integrerede løsninger er: 

  • Energibesparelser
  • Bedre indeklima
  • Højere medarbejdertrivsel og arbejdsglæde
  • Skaber overblik og let at justere 
 

Brancher

Vi assisterer både private virksomheder og offentlige institutioner. 

Vi assisterer blandt andet Xelia, Statens Serum Institut, Novo Nordisk, Nomeco og Central Apoteket.

Vi assisterer blandt andet Bispebjerg Hospital, Herlev Hospital, Hvidovre Hospital, Frederiksberg Hospital, Gentofte Hospital, Glostrup Hospital og Region Hovedstadens Psykiatri.

Vi assisterer blandt andet Folketinget, København Kommune, Københavns Universitet, Erhvervsstyrelsen, Danmarks Tekniske Universitet og Statens Serum Institut.

Vi assisterer en lang række private virksomheder, heriblandt Beck & Jørgensen, Haldor Topsøe, Pension Danmark, Trifolium, Belfor, Nilfisk, 3Shape, Danmarks Lærerforening, Schneider Electrics, Bang & Olufsen og Global Connect

Vi assisterer blandt andet Danske Bank, Pension Danmark og DLR Kredit.

Vi assisterer blandt andet DSV, Københavns Lufthavne, Arriva, SAS og Copenhagen Malmø Port.

Vi assisterer en lang række boligforeninger, heriblandt 3B/KAB, Postparken, Televang, Sundbygaard, Strandgaarden, Newsec og H.P. Ejendomme.

Vi assisterer en lang række sportshaller og stadions, heriblandt Royal Arena, Helsingør Stadion og Nykøbing Falster Hallerne.

Vi assisterer en lang række kirker, heriblandt Roskilde Domkirke, Århus Domkirke og Flintholm Kirke.

Projekter

Der findes ikke flere i arkivet

Certificeringer og partnerskaber

Høyrup & Clemmensen har opnået guld AAA-rating, hvilket forudsætter den højest mulige kreditværdighed 10 år i træk.

Casper Kjærsgaard

Specialechef, BMS & Lyd