5+ erfaring

BMS

BMS (Building Management System) gør det muligt at overvåge og regulere bygningens intelligente og automatiske bygningsinstallationer fra en brugerflade.

Udnyt bygningeNS tekniske installationer

BMS står for Building Management System og betyder kort fortalt en automatisering af vandforbrug, varmeregulering, ventilation og elektriske installationer. 

Opfører du en ny bygning på over 2000 m2 eller foretager en omfattende renovering, så er et BMS anlæg lovpligtigt ifølge bygningsreglementet. Men uanset om din virksomhed er underlagt et sådant lovkrav, så er BMS en god idé af følgende tre grunde:

  • Du opnår en langt bedre komfort i bygningen, og skaber dermed et optimalt fysisk arbejdsmiljø for dine kollegaer.
  • Du kan opnå store besparelser på dit driftsbudget, fordi du eksempelvis automatisk skruer ned for varmen i weekenderne, slukker alt lys efter arbejdstid osv.
  • Endelig opnår du også en langt mere bæredygtig bygning og dermed et bedre CO2-aftryk for din virksomhed.

Du skal vælge Høyrup & Clemmensen, fordi vi i forvejen kender din bygning. Ingen bygninger er ens, og du får en langt mere proaktiv partner, hvis du vælger en BMS-leverandør, der i forvejen kender alle installationerne og ikke mindst jeres behov og krav til bygningens funktionalitet. På den måde kan vi hjælpe til med at have et ekstra øje på, hvad vi sammen kan forbedre og vi kan reagere, hvis noget går galt.

Tallene taler for sig selv..
1 +
års erfaring
0 +
installerede døre
0
Assets Protected
0
projekter >500.000 DKK

Vores løsninger til bygningsautomation

Med 5 års erfaring i ryggen kan vi hjælpe dig med følgende løsninger.

Vores løsninger

Med 5 års erfaring i ryggen kan vi hjælpe dig med følgende løsninger.

Belysning

Indeklima

Ventilation

Solgardiner

Elinstallationer

Sikring

integrerede løsninger

Vi kender din bygning bedre end de fleste, og kan skræddersy en løsning til bygningsstyring, som matcher netop din virksomheds behov.

IBI (Intelligent Building Installation) kan sammenbygges og integreres via et BMS (Building Management System)  eller et CTS (Central Tilstandskontrol og Styring). IBI kan også anvendes til styring og opsamling af data på varme-, køle- og ventilationsanlæg og dermed sikre optimal komfort for bygningens brugere. 

Ved integration af de forskellige bygningsinstallationer er der ikke kun mulighed for styring fra en central enhed, det er også muligt at få systemerne til at tale sammen, således at eksempelvis en bevægelsesdetektor, hvis formål er at aktivere og deaktivere lyset, ligeledes kan give besked til alarmsystemet, hvis der er bevægelse i et lokale på et tidspunkt, hvor bygningen burde være tom.

IBI giver i sig selv uanede muligheder for komfort, drifts- og energioptimeringer. Derudover kan det som nævnt integreres med et CTS-anlæg, hvorved al information kan forbindes. Integrationen af de mange data fra de tekniske anlæg kan desuden administreres og visualiseres ved hjælp af et BMS-system, som giver mulighed for total styring og overvågning af en bygning og alle dens installationer.

Fordelene ved integrerede løsninger er: 

  • Energibesparelser
  • Bedre indeklima
  • Højere medarbejdertrivsel og arbejdsglæde
  • Skaber overblik og let at justere 
 

Løsninger af høj kvalitet

OBS: NY TEKST MANGLER!!!

Høyrup & Clemmensen er certificeret i henhold til ISO 900, F&P og Sikkerhedsbranchens kravspecifikationen indenfor tyverisikring, adgangskontrol og videoovervågning. Det betyder at du som kunde hos os er garanteret løsninger der er gennemtænkte og har en høj kvalitet. 

Brancher

Vi assisterer både private virksomheder og offentlige institutioner. 

Vi assisterer blandt andet Xelia, Statens Serum Institut, Novo Nordisk, Nomeco og Central Apoteket.

Vi assisterer blandt andet Bispebjerg Hospital, Herlev Hospital, Hvidovre Hospital, Frederiksberg Hospital, Gentofte Hospital, Glostrup Hospital og Region Hovedstadens Psykiatri.

Vi assisterer blandt andet Danske Bank og DLR Kredit.

Vi assisterer blandt andet Folketinget, Erhvervsstyrelsen, DTU, Københavns Kommune og flere skoler i Københavns Kommune, heriblandt Skolen ved Sundet.

Vi assisterer blandt andet DSV, Københavns Lufthavne, Arriva, SAS, Rungsted Havn, Copenhagen Malmø Port og Saybolt.

Vi assisterer en lang række boligforeninger, heriblandt Urbanplanen og 3B. 

Vi assisterer en lang række sportshaller, stadions og arenaer, heriblandt Royal Arena og Helsingør Stadion. 

Projekter

Der findes ikke flere i arkivet

Certificeringer og partnerskaber

Høyrup & Clemmensen har opnået guld AAA-rating, hvilket forudsætter den højest mulige kreditværdighed 10 år i træk.

Casper Kjærsgaard

Specialechef, BMS & Lyd