El

Vi har brede kompetencer indenfor elinstallation hos private virksomheder og offentlige institutioner. Lige fra de mere traditionelle installationer til specialbelysning. Vi løser mange forskellige opgaver – så som entreprise, ombygning, vedligehold og serviceaftaler.

Gennemtænkte el-løsninger

Vi har brede kompetencer indenfor elinstallationer. Lige fra de mere traditionelle installationer til specialbelysning. Vi løser mange forskellige opgaver – så som el-entreprise, ombygning, vedligehold og serviceaftaler.

Vi sætter os altid grundigt ind i bygningens installationer og kender den gældende lovgivning. Derfor kan vi levere driftssikre installationer og skræddersyede serviceaftaler.

Vores løsninger inden for EL

Vi tilbyder brugervenlige løsninger inden for:

Høyrup & Clemmensen er specialister i energioptimering og energieffektivisering af bygninger. Vores erfaring viser, at der som regel er et stort potentiale for at reducere energiomkostningerne ved en gennemgang af de tekniske installationer og en kortlægning af energiforbruget.

Resultatet er en klimavenlig energiløsning, som både giver din virksomhed en bedre bundlinje og en mere bæredygtig, grøn profil.

Selv små ændringer i forbrugsmønstret kan give gode besparelser, og samles de identificerede besparelsesforslag i et energioptimeringsprojekt, er der desuden gode muligheder for at få økonomisk tilskud til energioptimeringen gennem Energiselskabernes Energispareindsats. Vi varetager ansøgning om tilskud, hvilket indregnes i projektet fra starten. En investering i en energioptimering af bygningen er ofte tjent ind efter nogle år gennem energibesparelser.

Vi omsætter måleresultater og besparelsesforslag til en totalløsning, så du altid kan forvente en samlet oversigt over besparelser og prisen på investeringen. Dermed bliver det nemt at vurdere, hvor rentabel investeringen er. For os er energioptimeringen først en succes, når optimeringen kan ses i energiregnskabet.

KUNDECASES

El

Rammeaftale på Folketingets Ejendomme

Høyrup & Clemmensen udfører al el-teknisk ejendomsservice og nye installationsopgaver på Folketingets ejendomme, som udover Christiansborg Slot tæller medlemsboligerne på Tordenskjoldsgade og Anker Heegaards Gade i København.

Læs mere
Der findes ikke flere kundecases i arkivet

Certificeringer og partnerskaber

Høyrup & Clemmensen har opnået guld AAA-rating, hvilket forudsætter den højest mulige kreditværdighed 10 år i træk.

Søren Nørregaard-Vinther

Specialechef, Transport og offentlige kunder

Lars E. Petersen

Specialechef, Finans, boligforeninger og erhverv