112+ erfaring

El

Vi har brede kompetencer indenfor elinstallation hos virksomheder, offentlige institutioner og boligejendomme. Lige fra de mere traditionelle installationer til specialbelysning. Vi løser mange forskellige opgaver – så som entreprise, ombygning, vedligehold og serviceaftaler.

Gennemtænkte elinstallationer

Vi har brede kompetencer indenfor elinstallationer. Lige fra de mere traditionelle installationer til specialbelysning. Vi løser mange forskellige opgaver – så som el-entreprise, ombygning, vedligehold og serviceaftaler.

Vi sætter os altid grundigt ind i bygningens installationer og kender den gældende lovgivning. Derfor kan vi levere driftssikre installationer og skræddersyede serviceaftaler.

Tallene taler for sig selv..
års erfaring i afdelingen
1 +
års gns. ansættelsestid
0 +
kundetilfredshed (skala 1-5)
0
gns. udførte ordrer/md.
0 +

Vores el-løsninger

Med 114 års erfaring i ryggen kan vi hjælpe dig med følgende el-løsninger.

Vores el-løsninger

Med 100 års erfaring i ryggen kan vi hjælpe dig med følgende el-løsninger.

Energioptimering

Vi skaber et overblik over, hvor du kan spare mest. Vi råder over alle kompetencer til at gennemføre et komplet energioptimeringsprojekt fra screening og analyse til udførelse og efterfølgende drift og service.

Design og installation af belysning

Der findes uendeligt mange belysningsløsninger og hvad end dit behov er, så kan vores autoriserede rådgivere og elinstallatører hjælpe dig. Vi sikrer, at du får en belysningsløsning, der matcher dine ønsker til design, funktion og økonomi.

Projektering

Vi yder rådgivning og forestår projektering af elinstallationer ved alle former for byggeri indenfor virksomheder og offentlige institutioner. Under projekteringen lægger vi stor vægt på at kunden er med i alle vigtige beslutninger, så vi finder den bedste løsning til projektet.

Fejlfinding

Vi tilbyder hurtig og professionel fejlfinding på elinstallationer. Når der sker en fejl i elinstallationerne, sker det ofte på grund af overbelastning eller nedslidte installationer. Det kan dog også nogle gange skyldes ulovlige installationer.

Energioptimering

Lad os skræddersy en løsning, som matcher din virksomheds behov.

Identificer dine energisyndere

Vi hjælper dig gerne med at finde ud af hvor meget el jeres bygning bruger, og hvad strømmen går til. Vi sammenligner forbruget med andre lignende bygninger og laver enkeltstående målinger på baggrund af en specifik gennemgang af jeres installationer.

Optimer din belysning

Mange energiforbrugende produkter kan bruges smartere. Sluk for det, I ikke bruger, udnyt apparaternes spareindstillingerne og vær opmærksom på strømforbruget, når I køber nye enheder. Derudover er der mange muligheder for at intelligente installationer. a

Minimer dit sandby forbrug

Spar på strømmen og gør det til en vane at slukke for lys, skærme, computer og andet elektronik, når du forlader et rum eller går hjem. Vi hjælper dig også gerne med intelligente løsninger, som gør arbejdet for jer.

Autoriseret el-instllatør

Vi sætter en ære i at udføre el-arbejde efter højeste standard. Vi er certificeret el-installatør, og du kan således være sikker på, at din el-opgave bliver udført efter alle forskrifter. Vi sørger for, at al vores mandskab løbende er på kurser og opdateret i nyeste lovgivning. 

Brancher

Vi assisterer både private virksomheder og offentlige institutioner. 

Vi assisterer blandt andet Xelia, Statens Serum Institut, Novo Nordisk, Nomeco og Central Apoteket.

Vi assisterer blandt andet Bispebjerg Hospital, Herlev Hospital, Hvidovre Hospital, Frederiksberg Hospital, Gentofte Hospital, Glostrup Hospital og Region Hovedstadens Psykiatri.

Vi assisterer blandt andet Folketinget, København Kommune, Københavns Universitet, Erhvervsstyrelsen, Danmarks Tekniske Universitet og Statens Serum Institut.

Vi assisterer en lang række private virksomheder, heriblandt Beck & Jørgensen, Haldor Topsøe, Pension Danmark, Trifolium, Belfor, Nilfisk, 3Shape, Danmarks Lærerforening, Schneider Electrics, Bang & Olufsen og Global Connect

Vi assisterer blandt andet Danske Bank, Pension Danmark og DLR Kredit.

Vi assisterer blandt andet DSV, Københavns Lufthavne, Arriva, SAS og Copenhagen Malmø Port.

Vi assisterer en lang række boligforeninger, heriblandt 3B/KAB, Postparken, Televang, Sundbygaard, Strandgaarden, Newsec og H.P. Ejendomme.

Vi assisterer en lang række sportshaller og stadions, heriblandt Royal Arena, Helsingør Stadion og Nykøbing Falster Hallerne.

Vi assisterer en lang række kirker, heriblandt Roskilde Domkirke, Århus Domkirke og Flintholm Kirke.

Projekter

El

Rammeaftale på Folketingets Ejendomme

Høyrup & Clemmensen udfører al el-teknisk ejendomsservice og nye installationsopgaver på Folketingets ejendomme, som udover Christiansborg Slot tæller medlemsboligerne på Tordenskjoldsgade og Anker Heegaards Gade i København.

El

Herlev Hospital – onkologisk- og skopienhed

Gennem en periode på to år gennemførte Høyrup & Clemmensen el- og teknikentrepriser i forbindelse med ombygning og renovering af lokaliteter til onkologisk og skopienhed på Herlev Hospital.

Der findes ikke flere i arkivet

Certificeringer og partnerskaber

Høyrup & Clemmensen har opnået guld AAA-rating, hvilket forudsætter den højest mulige kreditværdighed 10 år i træk.

Søren Nørregaard-Vinther

Specialechef, Installation