100+ erfaring

El

Vi har brede kompetencer indenfor elinstallation hos private virksomheder og offentlige institutioner. Lige fra de mere traditionelle installationer til specialbelysning. Vi løser mange forskellige opgaver – så som entreprise, ombygning, vedligehold og serviceaftaler.

Gennemtænkte elinstallationer

Vi har brede kompetencer indenfor elinstallationer. Lige fra de mere traditionelle installationer til specialbelysning. Vi løser mange forskellige opgaver – så som el-entreprise, ombygning, vedligehold og serviceaftaler.

Vi sætter os altid grundigt ind i bygningens installationer og kender den gældende lovgivning. Derfor kan vi levere driftssikre installationer og skræddersyede serviceaftaler.

Tallene taler for sig selv..
1 +
års erfaring
0 +
elinstallatører
0
servicebiler
0
projekter >500.000 DKK

Vores el-løsninger

Med 100 års erfaring i ryggen kan vi hjælpe dig med følgende el-løsninger.

Vores el-løsninger

Med 100 års erfaring i ryggen kan vi hjælpe dig med følgende el-løsninger.

Energioptimering

Vi skaber overblik, hvor du kan spare mest. Vi råder over alle kompetencer til at gennemføre et komplet energioptimeringsprojekt fra screening og analyse til udførelse og efterfølgende drift og service. Vi identificerer dine tilskudsmuligheder, så din økonomi bliver nem at overskue.

Design og installation af belysning

Der findes uendeligt mange belysningsløsninger og hvad end dit behov er, så kan vores autoriserede rådgivere og elinstallatører hjælpe dig. Vi sikrer, at du får en belysningsløsning, der matcher dine ønsker til design, funktioner og økonomi.

Projetering

Vi yder rådgivning og forestår projektering af elinstallationer ved alle former for byggeri indenfor private virksomheder og offentlige institutioner. Under projekteringen lægger vi stor vægt på at kunden er med i alle vigtige beslutninger, så vi finder den bedste løsning til projektet.​

Fejlfinding

Vi tilbyder hurtig og professionel fejlfinding på elinstallationer. Når der sker en fejl i elinstallationerne, sker det ofte på grund af overbelastning eller nedslidte installationer. Det kan dog også nogle gange skyldes ulovlige installationer.

integrerede løsninger

Lad os skræddersy en løsning, som matcher din virksomheds behov.

Med løsninger fra Høyrup & Clemmensen er der rig mulighed for at integrere de forskellige løsninger og løbende udbygge løsningen med nye funktioner. Vores rådgivere udarbejder et oplæg på en integreret løsning, hvor din virksomheds brug af alle typer installationer tænkes ind i løsningen fra starten af.

Fordelene er integrerede løsninger:

  • Forbedret sikkerhed
  • Enklere administration for alle brugere og administratorer
  • Lavere etablerings- og driftsomkostninger
  • Bæredygtig drift

Løsninger af høj kvalitet

Vi sætter en ære i at udføre el-arbejde efter højeste standard. Vi er certificeret el-installatør, og du kan således være sikker på, at din el-opgave bliver udført efter alle forskrifter.

Brancher

Vi assisterer både private virksomheder og offentlige institutioner. 

Vi assisterer blandt andet Xelia, Statens Serum Institut, Novo Nordisk, Nomeco og Central Apoteket.

Vi assisterer blandt andet Bispebjerg Hospital, Herlev Hospital, Hvidovre Hospital, Frederiksberg Hospital, Gentofte Hospital, Glostrup Hospital og Region Hovedstadens Psykiatri.

Vi assisterer blandt andet Danske Bank og DLR Kredit.

Vi assisterer blandt andet Folketinget, Erhvervsstyrelsen, DTU, Københavns Kommune og flere skoler i Københavns Kommune, heriblandt Skolen ved Sundet.

Vi assisterer blandt andet DSV, Københavns Lufthavne, Arriva, SAS, Rungsted Havn, Copenhagen Malmø Port og Saybolt.

Vi assisterer en lang række boligforeninger, heriblandt Urbanplanen og 3B. 

Vi assisterer en lang række private virksomheder, heriblandt Bang & Olufsen, Nilfisk, 3Shape, Schneider Electrics, Beck & Jørgensen, Danske Bank og Haldor Topsøe.

Projekter

El

Rammeaftale på Folketingets Ejendomme

Høyrup & Clemmensen udfører al el-teknisk ejendomsservice og nye installationsopgaver på Folketingets ejendomme, som udover Christiansborg Slot tæller medlemsboligerne på Tordenskjoldsgade og Anker Heegaards Gade i København.

El

Herlev Hospital – onkologisk- og skopienhed

Gennem en periode på to år gennemførte Høyrup & Clemmensen el- og teknikentrepriser i forbindelse med ombygning og renovering af lokaliteter til onkologisk og skopienhed på Herlev Hospital.

Der findes ikke flere i arkivet

Certificeringer og partnerskaber

Høyrup & Clemmensen har opnået guld AAA-rating, hvilket forudsætter den højest mulige kreditværdighed 10 år i træk.

Søren Nørregaard-Vinther

Specialechef, Transport & Offentlige kunder

Lars E. Petersen

Specialechef, Finans, Boligforeninger & Erhverv