Vores specialer

Integrerede løsninger

Høyrup & Clemmensen har været elinstallatør i mere end 111 år. Vi har gennem tiden udviklet vores kompetenceområde, så vi i dag kan tilbyde vores kunder integrerede løsninger ved at kombinere elinstallation med vores speciale indenfor sikring, brand, data, lyd og BMS. 

Gennem integration af forskellige specialer kan vi skræddersy løsninger, der passer præcist til kundens behov. Uanset om dit primære behov er sikring af dine bygninger eller energioptimering, kan vi hjælpe dig på vej lige fra den indledende rådgivning over projektering til implementering. 

Her på siden kan du læse mere om de enkelte specialer.

speciale sikring brand data lyd BMS

Vores specialer

Vi skaber løsninger, der ved at kombinere traditionelle elinstallationer med sikring, brand, lyd og BMS giver vores kunder en bæredygtig drift, øget sikkerhed og lavere installationsomkostninger. 

speciale el sikring brand data lyd BMS

El

Vi har brede kompetencer indenfor elinstallationer. Lige fra de mere traditionelle installationer til specialbelysning. Vi løser mange forskellige opgaver – så som el-entreprise, ombygning, vedligehold og serviceaftaler.

Vi sætter os altid grundigt ind i bygningens installationer og kender den gældende lovgivning. Derfor kan vi levere driftssikre installationer og skræddersyede serviceaftaler.

Data

Hos Høyrup & Clemmensen har vores data-team en bred kompetence inden for vedligehold, opbygning og projektering af dataløsninger. Særligt har vi en stærk erfaring med alt indenfor fiberarbejde og kobberkabling. 

I vores sortiment har vi flere certificerede kabelsystemer. Systimax og Netconnect er eksempler på systemer, vi gerne anbefaler til vores kunder. 

Foruden installation og vedligehold af dataløsninger, så tilbyder vi også rådgivning omkring design og opbygning af datanet. Hos os kalder vi denne fase for “tidlig involvering”, og det giver vores kunder mulighed for at tænke i mere feemtidssikrede løsninger fra starten af et projekt.

speciale el sikring brand data lyd BMS
speciale el sikring brand data lyd BMS

Brand

Med en brandalarm kan omfattende brandskader og driftstab undgås. Brandvæsnet orienteres automatisk og med det samme, når brandalarmen lyder, ligesom alarmen varsler personer, der opholder sig i bygningen. Det betyder, at brandvæsnet kan reagere, så snart varslingen fra brandalarmanlægget sker. 

Et anlæg med automatisk brandalarm kan med fordel integreres med bygningens øvrige sikringsanlæg. F.eks. kan brandalarmen integreres med din adgangskontrol, så branddøre automatisk lukkes, når brandalarmen aktiveres. Det begrænser branden fra at sprede sig til resten af bygningen.   

Vi er partner på Bosch Security produkter, hvilket giver dig tryghed for, at vi lever op til de højeste krav til sikkerhed og dygtighed i udførelse af arbejdet.

Sikring

Vi er ISO 9001 certificeret sikringsinstallatør og rådgiver om samlede integrerede og nyeste løsninger inden for sikring af bygningen og alarmsystemer. Vi hjælper med at analysere kravene i forsikringspolicen, foretager installationen og vejleder i brugen af anlægget til sikring. Vi tager os også af den lovpligtige service på de tekniske installationer og opkobling til kontrolcentralen. Naturligvis tilbyder vi døgnvagt på samtlige installationer. 

Med tyverialarm, adgangskontrol og videoovervågning er det muligt at sikre virksomheden mod ubudne gæster. Personsikring giver maksimal sikkerhed for personale og sikrer mod hærværk og driftstab.

speciale el sikring brand data lyd BMS
speciale el sikring brand data lyd BMS

Lyd

Vi er et team af dygtige specialister indenfor lyd- og talevarsling, der tilsammen har mere end 75 års erfaring. Vi leverer optimal effektivitet og brugervenlighed på alt fra mindre anlæg til store komplekse løsninger, der kan integreres med andre systemer.

Fra 1. oktober 2021 købte Høyrup & Clemmensen virksomheden NorthStar. Det betyder, at vi nu laver professionelle lyd- og billedeløsninger til kirker, sportshaller og arenaer. 

BMS

I dag laves tekniske installationer så intelligente, at de kan reguleres automatisk efter det behov, der er i den konkrete bygning eller det konkrete rum. Ved at udnytte teknologiens muligheder kan du opnå en langt bedre komfort i bygningen og et lavere energiforbrug.

Med BMS (Building Management System) får du mulighed for at overvåge og regulere bygningens tekniske installationer fra en brugerflade. Det sikrer nem og effektiv betjening, som kan foretages af bygningens driftspersonale. 

Gennem en længere årrække har vi dygtiggjort os inden for intelligent bygningsautomatik. Vi har videreudviklet vores BMS-løsninger fra almindelige lysstyringer til også at omfatte regulering af varme, køling og ventilation.

Certificeringer og partnerskaber

Høyrup & Clemmensen har opnået guld AAA-rating, hvilket forudsætter den højest mulige kreditværdighed 10 år i træk.

DU KENDER måske IKKE OS, MEN DU KENDER VORES KUNDER

vores kunder

Vi assisterer både private og offentlige kunder.  Særligt indenfor sundhedssektoren, pharma, uddannelse, finans og luftfart har vi stor erfaring.  Vores kunder vælger os, fordi vi leverer integrerede løsninger, som giver dem en bæredygtig drift, øget sikkerhed og reducerede installationsomkostninger. 

 

Vi har mange kunder, som du måske kender. Københavns Lufthavne, Folketinget, Novo Nordisk og Statens Naturhistoriske Museum er blot et par eksempler. Læs mere om vores kunder her. 

 

Københavns lufthavne
I mere end 20 år har vi assisteret Københavns Lufthavne. Vi er specialiseret i deres installationer og særlige krav til arbejdsmiljø.
folketinget
På Folketinget har vi installeret unikke lysinstallationer, herunder renovering af lysekroner og specialdesignede lysarmaturer.

Adresse