Vores specialer

Integrerede løsninger

Høyrup & Clemmensen har været elinstallatør i mere end 114 år. Vi har gennem tiden udviklet vores kompetenceområde, så vi i dag kan tilbyde vores kunder integrerede løsninger ved at kombinere elinstallation med vores speciale indenfor sikring, brand, data, lyd og BMS. 

Gennem integration af forskellige specialer kan vi skræddersy løsninger, der passer præcist til kundens behov. Uanset om dit primære behov er sikring af dine bygninger eller energioptimering, kan vi hjælpe dig på vej lige fra den indledende rådgivning over projektering til implementering. 

Her på siden kan du læse mere om de enkelte specialer.

speciale sikring brand data lyd BMS

SPECIALER

Vi er en virksomhed med et højt fagligt niveau. Vi laver skræddersyede løsninger, hvor vi sætter vores  specialer i spil i netop den kombination, der giver vores kunder en bæredygtig drift, øget sikkerhed og lavere installationsomkostninger.

El

Vi har brede kompetencer indenfor elinstallation hos private virksomheder og offentlige institutioner. Lige fra de mere traditionelle installationer til specialbelysning. Vi løser mange forskellige opgaver - så som entreprise, ombygning, vedligehold og serviceaftaler.

Sikring

Høyrup & Clemmensen er en certificeret sikringsinstallatør og kan hjælpe dig med at etablere, vedligeholde og servicere adgangskontrolanlæg, videoovervågning og tyverialamer.

Brand

Vi er specialiseret i at lave brandanlæg med direkte kobling til brandvæsnet, og som er integreret med dine øvrige sikringsinstallationer.

Data

Vi har en bred kompetence inden for vedligehold, opbygning samt projektering af dataløsninger - og vi udfører alt inden for fiberarbejde og kobberkabling.

BMS

Med et Building Management System (BMS) får du mulighed for at overvåge og regulere bygningens intelligente og automatiske installationer fra én brugerflade.

Lyd

Vores dygtige lydteknikere er specialiserede i at lave professionelle lydsystemer til arena, sportshaller, kirker og koncertsteder. Dertil leverer vi talevarslingssystemer, som er lovpligtige i bygninger med mange mennesker.

Certificeringer og partnerskaber

Høyrup & Clemmensen har opnået guld AAA-rating, hvilket forudsætter den højest mulige kreditværdighed 10 år i træk.

DU KENDER måske IKKE OS, MEN DU KENDER VORES KUNDER

vores kunder

Vi assisterer både private og offentlige kunder.  Særligt indenfor sundhedssektoren, pharma, uddannelse, finans og luftfart har vi stor erfaring.  Vores kunder vælger os, fordi vi leverer integrerede løsninger, som giver dem en bæredygtig drift, øget sikkerhed og reducerede installationsomkostninger. 

 

Vi har mange kunder, som du måske kender. Københavns Lufthavne, Folketinget, Novo Nordisk og Statens Naturhistoriske Museum er blot et par eksempler. Læs mere om vores kunder her. 

 

Københavns lufthavne
I mere end 20 år har vi assisteret Københavns Lufthavne. Vi er specialiseret i deres installationer og særlige krav til arbejdsmiljø.
folketinget
På Folketinget har vi installeret unikke lysinstallationer, herunder renovering af lysekroner og specialdesignede lysarmaturer.