15+ års erfaring

Brandsikring

Vi er specialiseret i at lave certificerede brandalarmanlæg, som er tilpasset netop jeres behov.

Få den løsning, der passer til dit behov

Høyrup & Clemmensen er blandt landets dygtigste og mest erfarne inden for store og komplekse brandalarmanlæg. Vi har stor erfaring fra blandt andet hospitaler, lufthavne og pharma, der ofte har særlige krav og et komplekst miljø, som løsningen skal passe ind i. 

Brandsikringsanlæg kan sammensættes på mange måder. Vi kan sammensætte alarmsystemer med forskellige typer af detektorer, alarmer og integrere til andre sikringsløsninger samt bygningens øvrige installationer. Vi hjælper dig med at få den løsning, der passer til netop dit behov. 

Høyrup & Clemmensen integrerer forskellige sikkerhedsløsninger i én samlet intelligent sikkerhedsplatform, der letter håndteringen af systemerne med maksimal sikkerhed. Vi benytter den anerkendte platform WinGuard og er respekteret som WinGuard Certified Integrator. 

Vi sørger løbende for at holde os skarpe på den nyeste viden vha. efteruddannelser og -kurser. Det betyder, at du altid er garanteret den bedste og mest kompetente rådgivning og service, når du samarbejder med os. 

 
Tallene taler for sig selv..
års erfaring
1 +
kvadratmeter
0 +
sikringsteknikere
0
vækst det seneste år
0 %

Vores løsninger inden for brand

Med mere end 15 års erfaring i ryggen kan vi hjælpe dig med følgende løsninger inden for brandsikring.

Vores løsninger

Med mere end 15 års erfaring i ryggen kan vi hjælpe dig med følgende løsninger.

ABA

Med et ABA-anlæg (Automatisk Brandalarmanlæg) er du sikker på, at der bliver reageret i tide. Anlægget reagerer på brandens røg- og varmeudvikling, alarmerer dine medarbejdere og sender straks et automatisk signal til Brandvæsnet.

AVA

Et AVA-anlæg (Automatisk varslingsanlæg) er et automatisk varslingsanlæg, der hjælper med at advare mennesker i kritiske situationer. AVA-anlæg bliver ofte brugt i store bygninger, som f.eks. indkøbscentre, biografer, hoteller og industrielle områder.

ABDL

ABDL-anlæg (Automatisk branddørlukning) bruges, når du gerne vil holde branddøre åbne. Branddøre er en del af den passive brandsikring, der har til formål at forsinke en brands spredning. I dag er det et lovkrav, og tænkes ind i alle nye bygninger.

Flugtvejsbelysning

Du kan sikre dine kunder og medarbejdere, med synlig flugtvejsbelysning, i tilfælde af total strømafbrydelse eller brand, så alle kan finde sikkert og roligt ud. Nødbelysning er tændt, når alt andet er slukket, under nødsituationer.

intelligent sikkerhedsplatform

Lad os skræddersy en sikringsløsning, som matcher din virksomheds behov.

Høyrup & Clemmensen integrerer forskellige sikkerhedsløsninger i én samlet intelligent sikkerhedsplatform. Vi benytter den anerkendte platform WinGuard og er respekteret som WinGuard Certified Integrator.

Fordelene ved WinGuard sikkerhedsplatformen: 

  • Samler alle bygningssystemer i én sikkerhedsplatform
  • Letter håndteringen af systemerne med maksimal sikkerhed
  • Styrker mulighederne for effektiv drift og energioptimering
  • Sikrer centraliseret dokumentation og rapportering
  • Giver optimal brugervenlighed

Løsninger af høj kvalitet

Høyrup & Clemmensen er ISO-90001-certificerede og godkendt af DBI inden for brand og sikring. Det betyder, at du som kunde hos os er garanteret løsninger, der er gennemtænkte og har en høj kvalitet. 

Brancher

Vi assisterer både private virksomheder og offentlige institutioner. 

Vi assisterer blandt andet Xelia, Statens Serum Institut, Novo Nordisk, Nomeco og Central Apoteket.

Vi assisterer blandt andet Bispebjerg Hospital, Herlev Hospital, Hvidovre Hospital, Frederiksberg Hospital, Gentofte Hospital, Glostrup Hospital og Region Hovedstadens Psykiatri.

Vi assisterer blandt andet Folketinget, København Kommune, Københavns Universitet, Erhvervsstyrelsen, Danmarks Tekniske Universitet og Statens Serum Institut.

Vi assisterer en lang række private virksomheder, heriblandt Beck & Jørgensen, Haldor Topsøe, Pension Danmark, Trifolium, Belfor, Nilfisk, 3Shape, Danmarks Lærerforening, Schneider Electrics, Bang & Olufsen og Global Connect

Vi assisterer blandt andet Danske Bank, Pension Danmark og DLR Kredit.

Vi assisterer blandt andet DSV, Københavns Lufthavne, Arriva, SAS og Copenhagen Malmø Port.

Vi assisterer en lang række sportshaller og stadions, heriblandt Royal Arena, Helsingør Stadion og Nykøbing Falster Hallerne.

Vi assisterer en lang række kirker, heriblandt Roskilde Domkirke, Århus Domkirke og Flintholm Kirke.

Projekter

Certificeringer og partnerskaber

Høyrup & Clemmensen har opnået guld AAA-rating, hvilket forudsætter den højest mulige kreditværdighed 10 år i træk.

Martin Fritze

Serviceleder: Brand