Data

Vi har en bred kompetence inden for vedligehold, opbygning samt projektering af dataløsninger – og vi udfører alt inden for fiberarbejde og kobberkabling.

data-team en bred kompetence inden for vedligehold, opbygning og projektering af dataløsninger

Hos Høyrup & Clemmensen har vores data-team en bred kompetence inden for vedligehold, opbygning og projektering af dataløsninger. Særligt har vi en stærk erfaring med alt indenfor fiberarbejde og kobberkabling.

I vores sortiment har vi flere certificerede kabelsystemer. Systimax og Netconnect er eksempler på systemer, vi gerne anbefaler til vores kunder.

Foruden installation og vedligehold af dataløsninger, så tilbyder vi også rådgivning omkring design og opbygning af datanet. Hos os kalder vi denne fase for “tidlig involvering”, og det giver vores kunder mulighed for at tænke i mere fremtidssikrede løsninger fra starten af et projekt.

KUNDECASES

El

Rammeaftale på Folketingets Ejendomme

Høyrup & Clemmensen udfører al el-teknisk ejendomsservice og nye installationsopgaver på Folketingets ejendomme, som udover Christiansborg Slot tæller medlemsboligerne på Tordenskjoldsgade og Anker Heegaards Gade i København.

Læs mere
Der findes ikke flere kundecases i arkivet

Certificeringer og partnerskaber

Høyrup & Clemmensen har opnået guld AAA-rating, hvilket forudsætter den højest mulige kreditværdighed 10 år i træk.

Karsten Kjeldgaard

Specialechef, Data