100+ erfaring

Data

Vi har en bred kompetence inden for vedligehold, opbygning samt projektering af dataløsninger – og vi udfører alt inden for fiberarbejde og kobberkabling.

vedligehold, opbygning og projektering af dataløsninger

Hos Høyrup & Clemmensen har vores data-team en bred kompetence inden for vedligehold, opbygning og projektering af dataløsninger. Særligt har vi en stærk erfaring med alt indenfor fiberarbejde og kobberkabling.

I vores sortiment har vi flere certificerede kabelsystemer. Systimax og Netconnect er eksempler på systemer, vi gerne anbefaler til vores kunder.

Foruden installation og vedligehold af dataløsninger, så tilbyder vi også rådgivning omkring design og opbygning af datanet. Hos os kalder vi denne fase for “tidlig involvering”, og det giver vores kunder mulighed for at tænke i mere fremtidssikrede løsninger fra starten af et projekt.

Tallene taler for sig selv..
datateknikere
1 +
boligfibernet installationer
0 +
fiberteknikere
0
vækst det seneste år
0 %

Brancher

Vi assisterer både private virksomheder og offentlige institutioner. 

Vi assisterer blandt andet Xelia, Statens Serum Institut, Novo Nordisk, Nomeco og Central Apoteket.

Vi assisterer blandt andet Bispebjerg Hospital, Herlev Hospital, Hvidovre Hospital, Frederiksberg Hospital, Gentofte Hospital, Glostrup Hospital og Region Hovedstadens Psykiatri.

Vi assisterer blandt andet Folketinget, København Kommune, Københavns Universitet, Erhvervsstyrelsen, Danmarks Tekniske Universitet og Statens Serum Institut.

Vi assisterer en lang række private virksomheder, heriblandt Beck & Jørgensen, Haldor Topsøe, Pension Danmark, Trifolium, Belfor, Nilfisk, 3Shape, Danmarks Lærerforening, Schneider Electrics, Bang & Olufsen og Global Connect

Vi assisterer blandt andet Danske Bank, Pension Danmark og DLR Kredit.

Vi assisterer blandt andet DSV, Københavns Lufthavne, Arriva, SAS og Copenhagen Malmø Port.

Vi assisterer en lang række boligforeninger, heriblandt 3B/KAB, Postparken, Televang, Sundbygaard, Strandgaarden, Newsec og H.P. Ejendomme.

Vi assisterer en lang række sportshaller og stadions, heriblandt Royal Arena, Helsingør Stadion og Nykøbing Falster Hallerne.

Vi assisterer en lang række kirker, heriblandt Roskilde Domkirke, Århus Domkirke og Flintholm Kirke.

Certificeringer og partnerskaber

Høyrup & Clemmensen har opnået guld AAA-rating, hvilket forudsætter den højest mulige kreditværdighed 10 år i træk.

Karsten Kjeldgaard

Specialechef, Data