100+ erfaring

Data

Vi har en bred kompetence inden for vedligehold, opbygning samt projektering af dataløsninger – og vi udfører alt inden for fiberarbejde og kobberkabling.

vedligehold, opbygning og projektering af dataløsninger

Hos Høyrup & Clemmensen har vores data-team en bred kompetence inden for vedligehold, opbygning og projektering af dataløsninger. Særligt har vi en stærk erfaring med alt indenfor fiberarbejde og kobberkabling.

I vores sortiment har vi flere certificerede kabelsystemer. Systimax og Netconnect er eksempler på systemer, vi gerne anbefaler til vores kunder.

Foruden installation og vedligehold af dataløsninger, så tilbyder vi også rådgivning omkring design og opbygning af datanet. Hos os kalder vi denne fase for “tidlig involvering”, og det giver vores kunder mulighed for at tænke i mere fremtidssikrede løsninger fra starten af et projekt.

Tallene taler for sig selv..
1 +
års erfaring
0 +
installerede døre
0
specialiserede medarbejdere
0
projekter >500.000 DKK

Vores Dataløsninger

OBS: TEKST MANGLER!!! Der findes vist ikke løsninger under data. Med 40 års erfaring i ryggen kan vi hjælpe dig med følgende AV-løsninger.

Vores DATAløsninger

Med 40 års erfaring i ryggen kan vi hjælpe dig med følgende dataløsninger.

Lyd og lyddesign

Vi er specialiserede i at designe, projekter og installere lydanlæg i bygninger med en særlig akustik. Med hjælp fra den førende teknologi indenfor lyddesign rådgiver vi om, hvilke muligheder kunden har - og finder frem til den bedste løsning, der giver et optimalt lydbillede fri for ekko og lav taleforståelighed.

LED storskærme

Vi har stor erfaring med at installere LED storskærme til især sportshaller og stadions. De findes i mange størrelser og sammen med kunden finder vi frem til, hvilken passer til dennes behov. Uanset om skærmen skal vise sportsresultater, reklame eller anden information til tilskuerne.

integrerede løsninger

OBS: NY TEKST MANGLER!!! 

 

OBS: NY TEKST MANGLER!!! Umiddelbart findes der ikke løsninger under data, der er “værd” at nævne. Det skulle vist give sig selv ift. kobberkabler og andre slags. Hør evt. Karsten igen. 

Med sikringsløsninger fra Høyrup & Clemmensen er der rig mulighed for at integrere de forskellige sikringsløsninger og løbende udbygge løsningen med nye funktioner. Vores sikringsrådgivere udarbejder et oplæg på en integreret sikringsløsning, hvor din virksomheds brug af alle typer sikring tænkes ind i løsningen fra starten af.

Fordelene er integrerede løsninger:

  • Forbedret sikkerhed
  • Enklere administration for alle brugere og administratorer
  • Hurtigere reaktionstider
  • Lavere etablerings- og driftsomkostninger

Løsninger af høj kvalitet

I vores sortiment har vi flere certificerede kabelsystemer. Systimax og Netconnect er eksempler på systemer, vi gerne anbefaler til vores kunder.

Brancher

Vi assisterer både private virksomheder og offentlige institutioner. 

Vi assisterer blandt andet Xelia, Statens Serum Institut, Novo Nordisk, Nomeco og Central Apoteket.

Vi assisterer blandt andet Bispebjerg Hospital, Herlev Hospital, Hvidovre Hospital, Frederiksberg Hospital, Gentofte Hospital, Glostrup Hospital og Region Hovedstadens Psykiatri.

Vi assisterer blandt andet Folketinget, Erhvervsstyrelsen, DTU, Københavns Kommune og flere skoler i Københavns Kommune, heriblandt Skolen ved Sundet.

Vi assisterer en lang række boligforeninger, heriblandt Urbanplanen og 3B. 

Certificeringer og partnerskaber

Høyrup & Clemmensen har opnået guld AAA-rating, hvilket forudsætter den højest mulige kreditværdighed 10 år i træk.

Karsten Kjeldgaard

Specialechef, Data