40+ års erfaring

Lyd

Vores dygtige lydteknikere er specialiserede i at lave professionelle lydsystemer til arena, sportshaller, kirker og koncertsteder. Dertil leverer vi talevarslingssystemer, som er lovpligtige i bygninger med mange mennesker.

God lyd skal opleves

Vi er et team af dygtige specialister indenfor lyd- og talevarsling, der tilsammen har mere end 40 års erfaring. Vi leverer optimal effektivitet og brugervenlighed på alt fra mindre anlæg til store komplekse løsninger, der kan integreres med andre systemer.

Fra 1. oktober 2021 købte Høyrup & Clemmensen virksomheden NorthStar. Det betyder, at vi nu laver professionelle lyd- og billedløsninger til kirker, sportshaller, stadions og arenaer.

Tallene taler for sig selv..
års erfaring
1 +
glade kunder
0 +
specialiserede medarbejdere
0

Vores AV-løsninger

Med 40 års erfaring i ryggen kan vi hjælpe dig med følgende AV-løsninger.

Vores AV-løsninger

Med 40 års erfaring i ryggen kan vi hjælpe dig med følgende AV-løsninger.

Lyd og lyddesign

Vi er specialiserede i at designe, projekter og installere lydanlæg i bygninger med en særlig akustik. Med hjælp fra den førende teknologi indenfor lyddesign rådgiver vi om, hvilke muligheder kunden har - og finder frem til den bedste løsning, der giver et optimalt lydbillede fri for ekko og lav taleforståelighed.

LED storskærme

Vi har stor erfaring med at installere LED storskærme til især sportshaller og stadions. De findes i mange størrelser og sammen med kunden finder vi frem til, hvilken passer til dennes behov. Uanset om skærmen skal vise sportsresultater, reklame eller anden information til tilskuerne.

Infoskærme

Digitale informationsskærme er en effektiv kanal til kommunikation. I vores rådgivning lægger vi stor vægt på, at skærmene skal være diskrete og falde i ét med rummet - og så skal de være brugervenlige og driftssikre. Vi tilbyder det mest fleksible og driftssikre softwareplatforme til opbygning og styring af infoskærme.

Teleslyngeanlæg

Et teleslyngeanlæg sørger for, at lyden fra en mikrofon kan høres direkte i et høreapparat. På den måde får høreapparatsbruger en langt bedre oplevelse af både tale i f.eks. en kirke. Hos NorthStar leverer vi teleslynge anlæg som opfylder de krav efter gældende DS/EN 60118-4 norm.

integrerede løsninger

Lad os skræddersy en AV-løsning, som matcher din virksomheds behov.

Med AV-løsninger fra Høyrup & Clemmensen er der rig mulighed for at integrere de forskellige løsninger og løbende udbygge løsningen med nye funktioner. Vores rådgivere udarbejder et oplæg på en integreret AV-løsning, hvor din virksomheds brug af alle typer AV tænkes ind i løsningen fra starten af.

I en del bygninger, er der i dag installeret to separate højtalersystemer, et til talevarsling og et andet til musik. Med en integreret løsning, vil I kunne anvende samme højtalersystem til begge dele, hvilket gør det nemmere at anvende og kræver mindre vedligehold.

Fordelene er integrerede løsninger:

  • Enklere administration for alle brugere og administratorer
  • Lavere etablerings- og driftsomkostninger

Brancher

Vi assisterer både private virksomheder og offentlige institutioner. 

Kirker har en helt særlig akustik og arkitektur. Det stiller særlige krav til et lyd- og billedanlæg. Anlægget skal falde i ét med bygningen og fremstå diskret – men samtidig give den bedst mulige oplevelse for kirkegængerne.

Kirker er forskellige, og derfor har de også forskellige behov. Vi laver altid løsninger, som er tilpasset den enkelte kirke. Både når det kommer til lyd og billede.

Lavt ekko og høj taleforståelighed
Vi har alle oplevet, at tale i en kirke kan have en meget lang efterklang. Det skyldes at et kirkerum ofte har store og hårde flader, der kaster lyden frem og tilbage. Vi specialedesigner derfor hvert et lydanlæg, så vi undgår forstyrrende ekko, men samtidig har en lyddækning, der giver høj taleforståelighed – uanset hvor man sidder i kirken.

Giv en fantastiske oplevelse
Der foregår mange aktiviteter i en kirke eller sognegård, hvor AV-løsningen har en stor betydning for tilhørernes oplevelse. Uanset om det er en gudstjeneste, et foredrag eller en koncert, så spiller lydanlægget eller muligheden for at præsentere billeder en vigtig rolle for arrangementets succes. En professionel AV-løsning giver tilhørerne en fantastisk oplevelse – både i lyd og billeder.

Skærme der passer ind
Vi oplever en stigende efterspørgsel på skærm – og billedløsninger til kirker. Det være sig infoskærme, projektorer og touchskærme. Vi gør en stor ære i, at finde de skærme som opfylder den enkelte kirkes behov, og som har en størrelse og placering som passer ind i kirkens rum.

Læs mere om AV-løsninger til kirker

At se en sportsbegivenhed på et stadion eller i en sportshal er noget helt særligt. Noget som man ikke kan få, ved at blive hjemme i stuen. Her går underholdning, sport, lyd og billede op i en højere enhed. Men den gode oplevelse for publikum er dog ingen selvfølge. Hallens konstruktion og valg af materialer har stor betydning for især akustikken.

Hos Høyrup & Clemmensen har vi stor erfaring med projektering og installation af lyd- og billedanlæg til stadions og sportshaller. Gennem vores tætte samarbejde med b.la. DBU og UEFA er vi altid opdateret på de nyeste krav, hensyn og behov, der har betydning for den unikke oplevelse for publikum.

Hvert samarbejde bliver behandlet unikt. Sammen finder vi frem til, hvordan løsningen skal designes, hvilke produkter vi skal vælge samt hvordan vi mest hensigtsmæssigt udfører installationen. Uanset om det drejer sig om højtalere, storskærme, bandereklamer eller AV-anlæg i VIP-loungerne.

Læs mere om AV-løsninger til sportshaller, stadions og arenaer

Skab de perfekte rammer for jeres møder, så mødelokalet bliver brugt optimalt og brugerne får en god totaloplevelse, der øger samarbejdet. Vi tilpasser altid løsningen til jeres behov og dækker alt fra mindre mødelokaler til store møde- og konferencelokaler samt online mødefaciliteter. 

Billede og lyd skal være i god kvalitet, og måske skal teknikken være helt skjult. Samtidig er der behov for, at AV-løsningen er nem og hurtig at betjene for mødedeltagerne. Der er ofte mange krav og hensyn at tage, når et mødelokale skal indrettes eller renoveres. Med 40 års erfaring i AV-løsninger tilbyder vi professionel rådgivning og ud fra jeres ønsker og behov. Vi finder det optimale AV-udstyr til jeres lokaler. 

Høyrup & Clemmensen har samtidig stor erfaring inden for talevarslingsanlæg til en lang erfaring fra ikk

Projekter

Kirker

Sct. Mikkels Kirke har fået nyt lydanlæg

AV-firmaet NorthStar har i Sct. Mikkels Kirke på ’Mikkelsbjerget’ i centrum af Slagelse installeret et nyt moderne lydanlæg, hvor taleforståeligheden og lyddækning er optimeret i forhold til kirkerum og akustik.

Kirker

Roskilde Domkirke har englelyd

Siden kirkens lydanlæg i 2008 blev installeret af NorthStar med hele 49 Bose søjlehøjttalere, har alle i kirkerummet tydeligt kunnet høre præstens tale.

Der findes ikke flere i arkivet

Certificeringer og partnerskaber

Høyrup & Clemmensen har opnået guld AAA-rating, hvilket forudsætter den højest mulige kreditværdighed 10 år i træk.

RENÈ CARLSEN

Key Account Manager