Google + Facebook Linkedin Instagram Twitter Email Phone Search Plus Minus Download print
Om os

Om os

Siden 1910 har Høyrup & Clemmensen etableret, udbygget og vedligeholdt elinstallationer hos nogle af Danmarks førende virksomheder og organisationer. Vores forretningsmodel har udviklet sig, men kerneprodukt er til stadighed et stædigt fokus på vores kunders behov, kvalitetsløsninger og levering til tiden.

Fra analyse og installation til service og sikring af bygningen

Med BMS, entrepriser, sikring og service som Høyrup & Clemmensen primære arbejdsområder, har vi kapacitet til at være med i hele processen fra analysefasen til en eventuel servicekontrakt på elinstallationer. Vores rådgivning tager udgangspunkt i en grundig behovsanalyse, der skaber det bedste grundlag for den rigtige løsning. Jo bedre vi forstår jeres behov, jo bedre kan vi løse opgaven.

På baggrund af behovsanalysen sammensætter vi et team af netop de rådgivere og teknikere, der er brug for. Med de samme specialister på den totale løsning betyder, at oplever du teamet fra Høyrup & Clemmensen som selvkørende med det nødvendige overblik og den teknisk indsigt, som behøves.

Projekter, som kræver særlige spidskompetencer, løses af specialiserede teams. Vores medarbejdere har stor faglig ekspertise og kan derfor skabe solide løsninger samtidig med, at de projektleder og anskuer bygningsinstallationer ud fra et innovativt perspektiv.

Ledende rådgivere inden for bygningen installationer 

Den kombinerede bredde af vores kompetencer og vores tekniske ekspertise gør os til førende rådgivere inden for branchen. Vi har kompetencer til at levere elinstallationer til de allermest komplekse projekter. Resultatet er pålidelige løsninger, en sikker drift og tryghed for vores kunder.

For os er en god dialog med vores kunder med til at afgøre kvaliteten af det arbejde, vi udfører. Måske er det derfor, at mange af vores kunder har valgt at benytte Høyrup & Clemmensen som elinstallatør i mere end 25 år.

Høyrup & Clemmensen er din garanti for tryghed og sikker drift gennem hele processen.

Fremtidssikker investering i bygningsinstallationer

Når vi udfører opgaver, har vi fokus på hvilke løsninger, der bedst muligt kan løse behovet og fremtidssikre bygningens installationer. Vores løsninger er baseret på åbne protokoller, der gør os uafhængige af producenter. Derfor kan vi tænke ud over standardløsninger og skræddersy bygningsinstallationerne efter nutidige og fremtidige behov. Med åbne protokoller arbejdes der hele tiden på at forbedre produkterne og udvikle nye. Åbne protokoller giver desuden mulighed for frit at vælge den fremtidige serviceleverandør. Derved sikres det, at din investering i dag også er en investering i fremtiden.

Det er mere end godt håndværk. Det er Høyrup & Clemmensen.