Google + Facebook Linkedin Instagram Twitter Email Phone Search Plus Minus Download print
Om BMS

Intelligente installationer – IBI

En intelligent bygningsinstallation (IBI) er en avanceret elinstallation, der gør det muligt at styre bygningens belysning, varme, ventilation, køl og sikringsanlæg via en central enhed. IBI gør det let for brugeren at styre og regulere de enkelte anlæg i bygningen.

Efterspørgslen på IBI er steget betydeligt inden for de seneste år. De skærpede lovkrav og stigende energipriser gør det attraktivt at opnå driftsbesparelser, forbedre indeklimaet og højne komforten i bygningen med IBI. IBI giver en bedre driftsøkonomi.

Høyrup & Clemmensen har mange års erfaring med at projektere og installere IBI. Vi rådgiver i hele processen fra analyse til udførelse og servicetilsyn.

For at kunne skræddersy en individuel løsning til mange forskellige bygninger og sikre, at det er muligt at integrere IBI med bygningens elektriske systemer, arbejder vi med et bredt udvalgt af IBI-produkter. Derfor kan vi tilbyde løsninger med flere forskellige typer af styringer –  fx. KNX, LON, Dali eller andre mindre IBI løsninger, der kan bruges uafhængigt af andre systemer. Det letter den daglige drift og vedligeholdelsen af bygningens installationer.