Google + Facebook Linkedin Instagram Twitter Email Phone Search Plus Minus Download print
sundkrogsgade9_213 - versionet til web
27. juni 2016

Energioptimering og lysinstallation i Kalkbrænderihavnen

En håndfuld af vores dygtige elektrikere skal i løbet af sommermånederne renovere og energioptimere 5.000 kvadratmeter i Kalkbrænderihavnen på Østerbro i København.

Den store kontorbygning på Sundkrogsgade er ejet af KLP Ejendomme, som ønsker, at bygningen opdateres med nye tekniske løsninger, bedre indretning og større fleksibilitet. Høyrup & Clemmensen er valgt som underentreprenør på projektet, og vi er allerede i fuld gang med arbejdet.

Energioptimering er stærkt efterspurgt blandt mange af vores kunder. På lang sigt giver det store fordele for kunden og miljøet. Det er de enige i hos KLP Ejendomme.

”På kort sigt er det ikke den billigste løsning, for regningen bliver den samme til vores lejere. De moderne løsninger, som vi nu får installeret, er dog langt mere holdbare og fremtidssikrede end alternativerne. Derfor har vi valgt at få energioptimeret hele fløjen,” siger Søren Risager, der er administrerende direktør for KLP Ejendomme.

Når Høyrup & Clemmensen er færdige på adressen, er al belysning skiftet til LED, da det bruger langt mindre strøm. Derudover implementeres en række andre forbedringer. Blandt andet et energibesparende styresystem.

”Belysningssystemet skal køre på DALI, som er en dedikeret protokol kun til lysstyring. Det betyder, at belysningen bliver zoneopdelt, så eksempelvis de lamper, der sidder tæt på vinduerne, lyser mindre og dermed bruger mindre energi,” forklarer Jesper Andersen, der er projektleder hos Høyrup & Clemmensen.

Arbejdet på Sundkrogsgade er står færdigt i september 2016. I øjeblikket er vores elektrikere i gang med nedrivning og demontering, hvorefter de går i gang med selve installationsarbejdet.