Google + Facebook Linkedin Instagram Twitter Email Phone Search Plus Minus Download print
Om Job

Job

Vores cirka 140 medarbejdere er dedikerede specialister inden for projektering, implementering og vedligeholdelse af elinstallationer. Vi lægger vægt på at integrere teknologi og intelligente løsninger. Derfor uddannes vores medarbejdere fagligt og i lovgivning på bygnings-og el-området. Hver enkelt medarbejder har en individuel uddannelsesplan.

Flere af vores medarbejdere startede deres karrierer som elektrikere hos Høyrup & Clemmensen og har i dag job som projektledere, hvor de varetager gennemførelsen af entrepriser i millionklassen.

Læs fx om Peter, der startede som elektrikerlærling hos os og i dag har tager en AU i elinstallation parallelt med sit arbejde som elektriker hos Høyrup & Clemmensen ved at klikke her.     

Engagementet og motivationen er høj hos Høyrup & Clemmensen. Måske fordi vi har en flad organisationsstruktur, der giver mulighed for indflydelse på beslutningsprocesser relateret til ens egne arbejdsområder. Som medarbejder har man mulighed for at påvirke sin arbejdssituation og dele viden på tværs af virksomheden.

Tilfredse og dedikerede medarbejdere, der har mulighed for at udvikle sig, er nøglen til Høyrup & Clemmensens succes. I foråret 2021 gennemførte vi den seneste undersøgelse af medarbejdertilfredsheden og af, hvordan vi kan blive ved med at sikre, at Høyrup & Clemmensen er en god og attraktiv arbejdsplads.

Medarbejdertilfredsheden blev målt til 4,13 på en skala fra 1 til 5, hvor 5 er bedst. Undersøgelsen blev besvaret af 64 procent af Høyrup & Clemmensens medarbejdere.

Vi er altid interesseret i at modtage uopfordrede ansøgninger pr. mail fra branchens dygtigste og mest ambitiøse elektrikere og installatører, der vil være med til at skabe intelligente løsninger og skabe værdi for vores kunder.

Send gerne en mail til job@hoyrup-clemmensen.dk.