15+ erfaring

Tyverisikring

Med Høyrup & Clemmensen får din virksomhed en certificeret sikringsinstallatør der etablerer, vedligeholder og servicerer tyverialarmer.

Få besked med det samme, hvis der er uønsket aktivitet i eller omkring din bygningen.

Høyrup & Clemmensen skræddersyr den ideelle løsning inden for tyverialarmer til din bygning. Vores alarmsystemer er enkelte og fleksible løsninger, der kan zoneopdeles, udløse tågegenerator og tænde lys ved alarm.

Med tyverialarm kan overvågningen af bygningen tilkobles en kontrolcentral, eller du kan vælge selv at modtage beskeder fra anlægget. Det giver større sikkerhed på arbejdspladsen og kombineret med elektronisk adgangskontrol og eventuelt videoovervågning, er det en optimal og komplet løsning til at sikre bygningen mod indbrud.

Fordele ved tyverialarm:

  • Risiko for indbrud nedsættes
  • Følgeskader ved indbrud nedsættes
  • Advisering ved hændelser/ indbrud, som også registreres
  • Tyverialarmen kan integreres med bygningens øvrige alarmsystemer

Høyrup & Clemmensen er ISO 9001 certificerede i tyverialarmer.

Vi er desuden partner på udvalgte produkter som fx Honeywell, NOX Systems, Assa Abloy og SALTO. For din virksomhed betyder det, at vi har det bedste udvalg af alt fra simple tyverialarmer til avancerede og fuldt integrerede løsninger inden for tyverisikring. Vores anlæg kan også integreres med både adgangskontrol, videoovervågning og brandsikring.

integrerede løsninger

Lad os skræddersy en sikringsløsning, som matcher din virksomheds behov.

Med sikringsløsninger fra Høyrup & Clemmensen er der rig mulighed for at integrere de forskellige sikringsløsninger og løbende udbygge løsningen med nye funktioner. Vores sikringsrådgivere udarbejder et oplæg på en integreret sikringsløsning, hvor din virksomheds brug af alle typer sikring tænkes ind i løsningen fra starten af.

Fordelene er integrerede løsninger:

  • Forbedret sikkerhed
  • Enklere administration for alle brugere og administratorer
  • Hurtigere reaktionstider
  • Lavere etablerings- og driftsomkostninger

Kelvin Sandberg

Specialechef, Brand & Sikring