Google + Facebook Linkedin Instagram Twitter Email Phone Search Plus Minus Download print
29. april 2021

Velkommen til Høyrup & Clemmensen

I april måned har vi budt velkommen til hele tre nye kollegaer. Jakob er startet som lærling, Mikkel er startet som elektriker og Marie-Louise er startet som Personlig Assistent for Høyrup & Clemmensens direktion.

Vi ønsker jer alle et varmt velkommen til teamet.

Jakob er startet som lærling her i Høyrup & Clemmensen. Han bor i Taastrup og er 17 år gammel. I sin fritid kan Jakob godt lide at være sammen med vennerne, spille computer og skille elektroniske dele ad for at se, hvordan de sættes sammen igen. Jakob valgte elektrikeruddannelsen fordi han interesserer sig for, hvordan elektronikken virker og er sat sammen.

Det han mest ser frem til i Høyrup & Clemmensen er at komme rundt i de forskellige afdelinger og få en masse erfaring med hele el-faget over de næste 4 år. Jakob beskriver sig selv som logisk tænkende, arbejdsom og stille.

Mikkel er startet som elektriker i vores Serviceafdeling. Mikkel er 25 år og kan kalde sig selv nyuddannet elektriker. Han er et stort familiemenneske. I sin fritid nyder Mikkel at sejle med sin sejlbåd eller køre forskellige ture på sin motorcykel. Mikkel beskriver sig selv som en teknisk, optimistisk og detaljeorienteret elektriker.

Marie-Louise(Ma-Lou) Brenøe er startet som PA (Personlig Assistent) for adm. dir. Søren Østergaard og driftsdir. Lars Kent, hvor hun med sine mere end 30 års erfaring som sekretær/direktionssekretær/PA skal hjælpe med at få mere struktur på de administrative processer i direktionen. Marie-Louise bor på Frederiksberg, er aktiv indenfor foreningslivet og prioriterer skiferier/festivaler i sin fritid.

Marie-Louise beskriver sig selv som en struktureret, serviceminded og social – ”Alle har været meget imødekommende og har taget godt imod mig😊 Stillingen er nyoprettet, og opstarten har overgået mine forventninger”.

Høyrup & Clemmensen ønsker alle velkommen til teamet.