Intelligente bygninger på Københavnske skoler

Kundecase

Københavns Kommune har sammen med Høyrup & Clemmensen etableret et virtuelt runderingssystem for klasseværelser, møderum og sportsfaciliteter på kommunens 75 skoler.

Med en visuel brugerflade giver systemet adgang til at overvåge og gribe ind, når det er nødvendigt. Det betyder blandt andet, at Rådhusvagten kan se, hvis døre og vinduer står åbne i de af skolernes lokaler, som ikke er i brug.

Til systemet er der udviklet visualisering, styring og en række automatiske rutiner og alarmer, som alt sammen medvirker til, at kommunen sparer ressourcer på praktiske opgaver og i stedet kan bruge dem på at vedligeholde og forbedre bygningerne og lokalerne.

Det innovative system blev implementeret i 2015 og er resultatet af et samarbejde mellem kommunens forvaltninger og Høyrup & Clemmensen.

Relaterede KUNDECASES