Adgangskontrol på medicinrumsdøre

Kundecase

Det er et velkendt problem, at der forsvinder medicin fra medicinrum på hospitaler, når medicinrumsdøren betjenes med en almindelig nøgle.

Der er ofte mange nøgler i omløb, og derfor har hverken driftspersonale eller ledelsen det fuldstændige og nødvendige overblik over hvilket personale, der har adgang til medicinrummene.

Det oplever Bispebjerg og Frederiksberg Hospital også. Her har Høyrup & Clemmensen konverteret eksisterende adgangskontrol og derudover installeret elektronisk adgangskontrol på samtlige medicinrumsdøre. Den elektroniske adgangskontrol erstatter adgang til rummene med almindelig nøgle.

For at få adgang til medicinrummene scanner personalet nu deres id-kort. Det giver et overblik over, hvem der været i medicinrummene og hvornår. 

Høyrup & Clemmensen har allerede installeret det samme system på Hvidovre Hospital og varetager den daglige servicering og vedligeholdelse af systemet.

Fakta om projektet

Bygherre

Region Hovedstaden

Byggeperiode

December 2016

Relaterede KUNDECASES

Kirker

Sct. Mikkels Kirke har fået nyt lydanlæg

AV-firmaet NorthStar har i Sct. Mikkels Kirke på ’Mikkelsbjerget’ i centrum af Slagelse installeret et nyt moderne lydanlæg, hvor taleforståeligheden og lyddækning er optimeret i forhold til kirkerum og akustik.

Læs mere