Sikring af døre i den nye Niels Bohr bygning

Kundecase

Vi installerer tyverisikring, adgangskontrol og videoovervågning i den 52.000 kvadratmeter store Niels Bohr Bygning.

Høyrup & Clemmensen er i gang med vores hidtil største sikringsentreprise. Vi installerer tyverisikring, adgangskontrol og videoovervågning i den 52.000 kvadratmeter store Niels Bohr Bygning, som er ved at blive opført på begge sider af Jagtvej i København. Bygningen har mere end 1.000 døre i adgangskontrolanlægget, og 4.500 forskere og studerende vil få deres gang i bygningen. Derfor er det sikringsmæssigt en spændende udfordring at løse for os.

Byggestyrelsen er bygherre, og det er Københavns Universitetsafdeling KU Science, der flytter ind i bygningen, når den står klar primo 2017.

Som noget relativt nyt installerer vi en wireless online løsning på sekundære døre, hvor de centrale døre er kablet. Det betyder, at adgangskontrol ved dørene sker med et trådløst signal fra en HUB, placeret i loft eller på væg. Den sender signal ned til et elektronisk langskilt på døren.

Denne løsning gør det økonomisk overkommeligt at sikre bygningens i alt 1.145 døre med adgangskontrol.

Fakta om projektet

Bygherre

Byggestyrelsen

Areal

52.000 kvm.

Økonomi

Ca. 10 mio. kr.

Relaterede KUNDECASES

Kirker

Sct. Mikkels Kirke har fået nyt lydanlæg

AV-firmaet NorthStar har i Sct. Mikkels Kirke på ’Mikkelsbjerget’ i centrum af Slagelse installeret et nyt moderne lydanlæg, hvor taleforståeligheden og lyddækning er optimeret i forhold til kirkerum og akustik.

Læs mere