Moderne belysning til Kødbyen på Vesterbro

Kundecase

I starten af juni 2016 begyndte Høyrup & Clemmensen at forberede projektet Fuld Tænding. Projektet gik ud på at modernisere belysningen i Kødbyen på Vesterbro i København og blev afsluttet i efteråret 2016.

Bag det store projekt står Københavns Kommune og Københavns Ejendomme, der med de nye installationer ønsker at fremhæve Kødbyens unikke og spændende karakteristika. Den nyere del af Den Hvide Kødby er opført i starten af 30’erne og er udvalgt som nationalt industriminde. Alle bygninger er derfor fredet.

Efter Høyrup & Clemmensens arbejde har Kødbyen over 500 nye lygter og seks skulpturelle multimaster stående. Multimasterne kan bruges til forskellige former for lys, højtalere og strøm til boderne, når Kødbyen for eksempel afholder marked. Mange armaturer, konsoller og master er specialdesignede til opgaven, så Kødbyens funktionalistiske stil og æstetik bevares.

Fakta om projektet

Bygherre

Københavns Kommune

Byggeperiode

2016

Relaterede KUNDECASES

El

Rammeaftale på Folketingets Ejendomme

Høyrup & Clemmensen udfører al el-teknisk ejendomsservice og nye installationsopgaver på Folketingets ejendomme, som udover Christiansborg Slot tæller medlemsboligerne på Tordenskjoldsgade og Anker Heegaards Gade i København.

Læs mere