Statens Serum Institut

Kundecase

Vi sikrer kontinuerlig drift hos statens serum institut

UDFORDRING
SSI er i dag en international forsknings-, produktions- og servicevirksomhed og skal sikre et tidssvarende smitteberedskab, der også omfatter nye infektioner og biologiske trusler. Med SSI’s farmaceutiske fokus, beredskabsmæssige aktiviteter og en bestandigt overvågning af biologiske processer og forskningsmålinger, er det en meget stor og kompleks planlægningsopgave, når nye elinstallationer skal implementeres. Kontinuerlig drift er af afgørende betydning og strømforsyninger kan ikke blot lukkes ned. Et enkelt uplanlagt udfald kan koste megen tid og mange millioner kroner for SSI.

LØSNING
For at lette dialogen mellem SSI og Høyrup & Clemmensen har vi de samme 2-6 medarbejdere gående hos SSI og en fast projektleder tilknyttet. Hos SSI har samarbejdet med Høyrup & Clemmensen derfor betydet en god balance mellem et dynamisk arbejdsflow og et indgående kendskab til virksomheden. Opgaver bemandes med variable arbejdsressourcer fra Høyrup & Clemmensen, som har kapaciteten til at skalere arbejdsressourcerne og ved at tilknytte en enkelt, dedikeret projektleder i faste tidsrum og de samme elektrikere til den daglige drift, skabes der nærhed og et indgående kendskab til SSI at trække på.

”Høyrup & Clemmensen har udmærket sig ved at styre deres processer rigtig godt. Ikke bare overholdes aftaler, men de deltager også meget proaktivt i selve planlægningsarbejdet omkring fx nedlukninger og får det hele til at gå op i en højere enhed”, udtaler Michael Funch Pedersen, driftsleder hos SSI.

RESULTAT
Hos SSI evaluerer man samarbejdet med Høyrup & Clemmensen som en god – og ikke mindst rentabel – oplevelse.

”Hvad enten det har været et nødopkald klokken tre om natten eller rådgivning om processer, har vi oplevet Høyrup & Clemmensen som meget proaktive. På et område som elinstallationer, hvor der opstår nye måder at gøre tingene på og nye komponenter introduceres dagligt, har Høyrup & Clemmensen haft fingeren på pulsen og vi har haft en rigtig fornuftig dialog omkring forbedringer af løsninger og optimering af processer. Resultatet er både gode og rentable løsninger”, siger Michael Funch Pedersen.

”Høyrup & Clemmensen lever op til det, vi beder dem om og har vist sig at være ualmindeligt fleksible. Bl.a. har Høyrup & Clemmensens indgående kendskab og samarbejdsvillighed gjort det lettere for os at arbejde sammen med andre eksterne parter som eksempelvis brandteknikere. Desuden har Høyrup & Clemmensen ændret nogle af deres egne processer for at leve op til vores systemer for kvalitetssikring, leverancer og fakturering. Det har gjort det nemt for os og selve samarbejdet mere rentabelt”, udtaler Michael Funch Petersen og fortsætter: ”Sammenspillet med Høyrup & Clemmensen har været en rigtig, rigtig god oplevelse. De tænker over det, de laver”.

Høyrup & Clemmensen har udmærket sig ved at styre deres processer rigtig godt. Ikke bare overholdes aftaler, men de deltager også meget proaktivt i selve planlægningsarbejdet omkring fx nedlukninger og får det hele til at gå op i en højere enhed.
Michael Funch Pedersen
Driftsleder, SSI

Relaterede KUNDECASES

Kirker

Sct. Mikkels Kirke har fået nyt lydanlæg

AV-firmaet NorthStar har i Sct. Mikkels Kirke på ’Mikkelsbjerget’ i centrum af Slagelse installeret et nyt moderne lydanlæg, hvor taleforståeligheden og lyddækning er optimeret i forhold til kirkerum og akustik.

Læs mere