Danmark Tekniske Universitet – udskiftning, ombygning og opmærkning af tavler

Kundecase

Høyrup & Clemmensen afslutter til november tredje og sidste etape af en stor opgave på Danmarks Tekniske Universitet i Lyngby.

Høyrup & Clemmensen afslutter til november tredje og sidste etape af en stor opgave på Danmarks Tekniske Universitet i Lyngby.

Høyrup & Clemmensen har vundet tre entrepriser for DTU Lyngby Campus. Siden 2015 har vi udskiftet og ombygget lavspændingstavler og etableret nye hovedtavler med HPFI- og kombirelæer.

Når projektet er fuldført har Høyrup & Clemmensen udskiftet, ombygget og opmærket over 300 tavler samt installeret 10 nye hovedtavler på DTU Lyngby Campus. Installationerne er dermed fuldt moderniserede.

Udover udskiftning af tavler og relæer har Høyrup & Clemmensen også stået for opmærkning og ajourføring af tavle- og tegningsdokumentation på samtlige installationer.

Fakta om projektet

Bygherre

Danmarks Tekniske Universitet

Areal

400.000 kvm.

Byggeperiode

2015 – 2018

Relaterede KUNDECASES

Kirker

Sct. Mikkels Kirke har fået nyt lydanlæg

AV-firmaet NorthStar har i Sct. Mikkels Kirke på ’Mikkelsbjerget’ i centrum af Slagelse installeret et nyt moderne lydanlæg, hvor taleforståeligheden og lyddækning er optimeret i forhold til kirkerum og akustik.

Læs mere