Skær overflødigt elforbrug til belysning væk

Nyhed

Når du vil spare på elregningen i jeres bygning, er belysning et af de mest effektive områder at sætte ind. Ved at skære overflødigt elforbrug til belysning væk, kan I spare store mængder strøm. De 3 vigtigste råd til dig, der ønsker at kigge din virksomheds eller institutions belysning efter i sømmene.  

 1. Skift til LED og spar op til 80%
Det er bestemt ikke længere en nyhed, at LED giver store besparelser på mellem 60-75% af elregningen i forhold til gløde- og halogenpærer, kompaktrør og lysrør. En LED-lyskilde holder normalt også 10 gange længere, og I kan derfor også undgå de hyppige skift af pærer og lysstofrør.  

 2. Sæt styring på lyset og spar op til 40% 
Når du anvender bevægelsessensorer og dagslysstyring, sikrer du, at der kun bruges lys, når der er behov.  

 3. Sluk unødvendig belysning  
Gennemgå jeres belysning og vurder, om noget af jeres belysning kan undværes. Sluk helt for unødvendig belysning i rum, der ikke anvendes – eller overvej en reduktion fra f.eks. 14 timers drift til 6 timers drift på udendørsbelysning.  

Du kan hurtigt blive klogere  
Den mest effektive måde at spare på elforbruget i din virksomhed eller institution er ved at kigge lidt nærmere på jeres installationer og finde frem til netop jeres store energisyndere. På dette punkt har tiden virkelig arbejdet med os. I dag behøves ingen store forkromede analyser for at kunne komme godt i gang med energioptimeringen. Med udgangspunkt i vores ekspertise og erfaring kan vi vurdere, hvordan I nemmest, hurtigst og billigst kan arbejde med at reducere jeres elforbrug og dermed jeres omkostninger. Vi står klar til at hjælpe jer.   

Relaterede nyheder

Vi støtter Red Barnet

Høyrup & Clemmensen støtter Danmarks største, uafhængige børnerettighedsorganisation, Red Barnet.

Erhvervssponsor 2024

Høyrup & Clemmensen støtter Dansk Flygtningehjælps arbejde for flygtninge og andre familier, der er fordrevet fra deres hjem.

Høyrup & Clemmensen støtter Danmarks Indsamling

Danmarks Indsamling er hele Danmarks indsamling. En gang om året går 12 humanitære organisationer og DR sammen og samler ind for at hjælpe mennesker i nogle af verdens fattigste lande.