Høyrup & Clemmensen støtter Danmarks Indsamling

Nyhed

Danmarks Indsamling er hele Danmarks indsamling. En gang om året går 12 humanitære organisationer og DR sammen og samler ind for at hjælpe mennesker i nogle af verdens fattigste lande.

Danmarks Indsamling 2024 hjælper verdens sårbare børn. Krig i Ukraine, tørke på Afrikas Horn. cykloner og oversvømmelser. I den fattigste del af verden har klimaforandringer tvunget millioner af familier på flugt, uden mulighed for at forsørge deres børn. Den globale fødevarekrise har forværret situationen. 13,6 millioner børn under fem år er lige nu så udsultede, at de er i fare for at dø. 
 
Høyrup & Clemmensen har traditionen tro valgt at gøre en forskel og støttet Danmarks indsamlingen med et beløb på 20.000 kr. 
 
Følg med i Danmarks Indsamling 2024 på DR1 lørdag den 3. februar.

Relaterede nyheder

Erhvervssponsor 2024

Høyrup & Clemmensen støtter Dansk Flygtningehjælps arbejde for flygtninge og andre familier, der er fordrevet fra deres hjem.

Er du også træt af at være energibetjent?

Når elforbruget ikke har direkte indflydelse på egen pengepung, så har mange af os en tendens til ikke at bekymre os i samme grad. Derfor ender mange bygningsansvarlige med at være den energibetjent, som ingen rigtig lytter til.