AV-løsninger til sportshaller og stadions

NorthStar er specialister i lyd- og billedløsninger, og vi har i mere end 40 år leveret professionelle lydanlæg og AV-løsninger til sportshaller, stadions og arenaer.

Professionelle AV-løsninger

Giv publikum en totaloplevelse

At se en sportsbegivenhed på et stadion eller i en spotshal er noget helt særligt. Noget som man ikke kan få, ved at blive hjemme i stuen. Her går underholdning, sport, lyd og billede op i en højere enhed. Men den gode oplevelse for publikum er dog ingen selvfølge. Hallens konstruktion og valg af materialer har stor betydning for især akustikken.

Hos NorthStar har vi stor erfaring med projektering og installation af lyd- og billedeanlæg til stadions og sportshaller. Gennem vores tætte samarbejde med b.la. DBU og UEFA er vi altid  opdateret på de nyeste krav, hensyn og behov, der har betydning for den unikke oplevelse for publikum. 

Hvert samarbejde bliver behandlet unikt. Sammen finder vi frem til, hvordan løsningen skal designes, hvilke produkter vi skal vælge samt hvordan vi mest hensigtsmæssigt udfører installationen. Uanset om det drejer sig om højtalere, storskærme, bandereklamer eller AV-anlæg i VIP-loungerne. 

God lyd skal designes

Et professionelt lydanlæg er ikke “bare” fire højtalere i hver sit hjørne. Et professionelt lydanlæg skal designes så det passer til de specifikke forhold, der gør sig gældende det enkelte sted. Med Bose Modeler laver vi en computersimulering, der bestemmer den optimale placering af højtalerne. Herefter finder vi de bedst egnede produkter, og finder frem til, hvordan de monteres på den mest hensigtsmæssige måde. Alt sammen i tæt samarbejde med kunden. 

Vi samler på glade kunder!

Du kender måske ikke os, men du kender helt sikkert vores kunder. Vi samarbejder på landsplan med mere end 90 stadions og sportshaller – og det har vi gjort i over 40 år. 

Med de nye rammer tror jeg, at vi måske kan få tilbud om at afvikle arrangementer, vi aldrig før er blevet tilbudt i Esbjerg. (Ved indvielsen af Blue Water Dokken)

Johnny Søtryp

Borgmester i Esbjerg

Det er med til at give en ekstraordinær oplevelse, år man er til fodbold her. Det hjælper med storskærme, et ordentligt lydanlæg og gode faciliteter i loungen.

Niels Erik Søndrgaard

Sportsdirektør Esbjerg FB

Vores AV-løsninger

Vi tilbyder brugervenlige løsninger inden for:

God lyd skal designes
Professionel lyd skal designes. For den gode lyd har mange udfordringer. Rummets størrelse, arkitektur, indretning og valg af materialer har stor betydning for valg af den rigtige lydløsning. Når selv få graders vinkling af højttalere påvirker lydoplevelsen, er lyddesign nødvendigt for at finde den optimale højttalerplacering, antal, størrelser m.v.

NorthStar bruger de førende teknologier til lyddesign. Med udgangspunkt i brugerens behov rådgiver vi om mulighederne og skræddersyr den tekniske og økonomiske optimale løsning i tæt samarbejde med kunden.

Med NorthStars lyddesign kan vores kunder opleve det endelige resultat, allerede mens byggeprojektet ligger på tegnebrættet. Derved kan problemer med akustikken løses før byggeriet startes op.

Bose® Modeler® og Auditioner® lyddesign
NorthStar benytter Bose® Modeler® software til at skabe en korrekt akustisk model af et hvilket som helst rum, og udvikle et design uden uønskede ekkoer, for høj efterklangstid, eller akustiske “hot & cold spots”.

Programmet beregner også effekten af overfladers akustiske egenskaber. Bose® Modeler® software kan bruges til modellering af eksisterende bygninger eller skabe rummet ud fra arkitekttegninger, inden byggeriet er påbegyndt.

I den arkitektoniske korrekte model kan man placere et ønsket antal højttalere i rummet og simulere hvordan lyden opfører sig. Højttalerne kan flyttes, drejes og hældes i programmet, så man kan finde den helt rigtige løsning med perfekt lyd.

Oplev det endelige resultat, inden lydanlægget sættes op
Med Bose® Auditioner® teknologien kan vi præsentere den lyd, som kunden vil få i virkeligheden. Derved får vores kunder mulighed for at høre, hvordan det endelige resultat bliver, inden lydanlægget sættes op. Det er vores garanti og kundens tryghed ved at arbejde sammen med NorthStar.

Kontakt os og vi finder den bedste løsning til dine ønsker og behov. 

Teleslyngeanlæg er et krav
Ifølge Bygningsreglementet er det et krav, at der er installeret teleslyngeanlæg i offentlige forsamlingslokaler med offentlig adgang som eksempelvis kirker, koncert- og foredragssale.

En teleslyngeløsning sørger for, at høreapparatbrugere med telespole kan høre lyden fra en mikrofon direkte i høreapparatet. På den måde kan de følge med i f.eks. gudstjenester, møder eller teaterforestillinger uden at blive generet af baggrundsstøj.

Opfylder de nyeste krav
NorthStars teleslyngeløsninger opfylder de nyeste krav efter gældende DS/EN 60118-4 norm.

Vedligeholdelsen er vigtig
En teleslynge kan gå ud af justering, derfor er det vigtig, at man vedligeholder det.

NorthStar tilbyder at rådgive, hvad der skal til for at opnå den optimale lyd – uanset om det er et nyt anlæg, eller for at få en tilstandsrapport om et nuværende anlæg opfylder kravene i normen.

Kontakt os for at få en tilstandsrapport om jeres nuværende anlæg opfylder kravene i normen.

Digitale infoskærme
Digitale infoskærme er en populær kanal til kommunikation både inden- og udendørs, men for at sikre at informationen er opdateret skal brugervenligheden være i top.

NorthStars infosystem er et af markedets mest fleksible, brugervenlige og ikke mindst driftsikre softwareplatforme til opbygning og styring af digitale infoskærme.

Tilbagemeldingerne fra vores kunder er klare: de er yderst tilfredse med den meget enkle brugerflade. Netop den intuitive brugerflade gør, at flere vil bruge programmet, og indholdet vil derved oftere blive skiftet ud.

NorthStars infosystem kan bl.a. anvendes til følgende løsninger:

 • Nyhedsformidling og underholdning
 • Servicekiosk
 • Annoncering
 • Medarbejder information
 • Outdoor TV
 • Instore TV

Indholdet kan udskiftes fra alle pc’er, hvor end man ønsker det. Dette skyldes, at styringen foregår via internettet. Der betales et engangsbeløb for oprettelse og en månedlig ydelse for hosting, datatrafik, hotline service og løbende softwareopdatering.

Medietyper omfatter:

 • Tekst & HTML
 • Billeder & slideshows
 • Videofiler og PowerPoint
 • Lydfiler
 • Flash
 • RSS Feeds

Kontakt os og vi finder den bedste løsning til dine ønsker og behov. 

Projektor, lærred og skærme
Billedløsninger til mødelokaler fra NorthStar giver den optimale ramme til møder, præsentationer, foredrag eller undervisning.

Alt efter dit ønske kan NorthStar levere:

 • skærm
 • projektor
 • lærred
 • interaktiv tavleløsning
 • professionel lyd

Men vigtigst er, at sikre en let brugervenlig betjening af AV udstyret, så vært og deltagere får en god oplevelse og har ro til at fokusere på arrangementets indhold.

Kontakt os og vi finder den bedste løsning til dine ønsker og behov. 

Flere løsninger inden for mobile lydanlæg
NorthStar kan tilbyde flere løsninger på et mobilt lydanlæg, der er kompakt, let at bære og kan gøres klar på under 5 minutter. De leverer fremragende lyd, der uden problemer dækker fx de fleste mødelokaler.

Vi har mulighed for at levere løsninger med op til 4 timers batteridrift til behov, hvor der er langt til det nærmeste strømstik. De transportable lydanlæg har Bluetooth og indgange til mikrofon/ line og fx MP3/Smartphone/Tablet/PC afspillere.

Kontakt os og vi finder den bedste løsning til dine ønsker og behov. 

NorthStar tilbyder en række streamingløsninger, der sikrer at fx kirker, foreninger m.v. nemt kan nå ud til alle gennem livestreaming af gudstjenester, møder, foredrag og lignende events. Nu kan du nemt levere streaming fra kirken til alle eller specifikke lokationer som fx plejehjem eller sognegårde.

Mange muligheder kræver skræddersyede løsninger
Vi har mange løsninger til streaming – fra en basisløsning med et mobilt kamera og en knaphulsmikrofon tilsluttet en computer til fast installation af flere kameraer med dreje, tilte og zoom-funktioner. Der er mange muligheder, derfor skræddersyer vi altid løsningen efter kirkens ønsker, behov og budget, så vi sammen finder den helt rigtige løsning.

Kamera
Valg af kamera er vigtig for kvaliteten og oplevelsen af streaming. Skal opsætningen være enkelt med én kameraposition vil en løsning med mobiltelefon, web- eller boxkamera måske være at foretrække. Er der behov for flere kamerapositioner i samme rum er PTZ kameraer (panorering-tilt-zoom) med fleksibel styring eller automatisk tracking et meget populært valg blandt vores kunder. Her kan betjeningen gøres meget brugervenlig med foruddefinerede kameraindstillinger lagret i presets knapper, men manuel styring er også muligt, hvis det ønskes.

Streamingplatforme – live eller redigerede optagelser
Når der skal vælges en streamingplatform skal man overveje, om der ønskes live streaming eller videoen først skal lægges op og frigives, efter optagelsen er redigeret, da hver platform har deres fordele og ulemper.

Ambitioner for redigering af optagelser har også betydning for, hvilken løsning NorthStar vil anbefale. Derfor anbefaler NorthStar altid en uddybende samtale, hvor vi sammen med kunden afklarer ovenstående behov og ønsker – så vi kan samle den helt rigtige streamingløsning, der præcis passer til kundens ambitioner.

Kontakt os og vi finder den bedste løsning til dine ønsker og behov. 

0 +
Tilfredse kunder
0 +
Års erfaring

KUNDECASES

Udvalgte referencer i sportshaller og på stadions

Arena Midt Kjellerup
Arena Syd – Vamdrup
Bavnehøjhallen
Bellahøj hallen
Birkerød ny Idrætscenter
Birkerød Stadion
Birkerød svømmehal
Damsøbadet – Frederiksberg
Deutsche Sportshalle – Tinglev
Egebjerg Hallen
Ejby hallen
Emdrupparkens idrætsanlæg
Engelsborg hallen
Esbjerg Blue Water Arena (stadion)
Esbjerg Blue Water Dokken (hal)
Espelunden Stadion
Espergærdehallen
Right to dream Park (Farum Stadion)
Farum Svømmehal
Farum Tennis Center
Frankrigsgade svømmehal
Frederiksberg Stadion
Gentofte Stadion
Glostrup Stadion
Glostrup Svømmehal
Greve Idrætscenter
Greve Stadion
Grøndal Centret – København
Grønnegade Centeret Hillerød
Hasle Hallen
Helsingør Hallerne

Helsingør Stadion
Helsingør Ny Stadion
Holte Hallerne
Horreby Hallen
Horsens Stadion
Hvidovre Stadion
Hvissingehallen
Hyltebjerg hallen
Islev Svømmehal
Kibækhallerne
Klampenborg Galopbane
Kliplevhallen
Korsgadehallen – København
Korsør Atletik stadion
Lyngby Stadion + Atletikstadion
Lyngbyhallen
Lyngby Multihal
Lyngby Svømmehal
Lyngehallerne
Magion Multihal – Billund/Grindsted
Marie Kruses Skole hal
Måløvhallen
Nexø Hallen
Nykøbing Falster Hallerne
Nykøbing Falster Stadion
Nykøbing Falster Svømmehaller
Næstved Hallerne (inkl. Arena Næstved)
Næstved Stadion
Nørrebro hallerne
Otterup Stadium
Prismen

Prøvehallen – Valby
Randers Stadion
Rosendalhallen – Hobro
Rundforbi Stadion
Rundforbihallen
Ryparkens Idrætshal
Rødovre hallerne
Rødovre Skøjtehal
Rønne Idrætshal
Rønne Stadion
Slagelse Stadion
Slangerup Idrætscenter
Sophienborg Centeret Hillerød
Sundbyøster Hal 1
Sundbyøster Hal 2
Sønder-Felding Hallen
Søndermarkshallen
Søndervangshallen
Søndervangsskolens hal
Valby Hallerne
Valby Stadion
Vedbæk Stadion
Virum Hallerne
Virum Svømmehal
Ølstykke Stadion
Ølstykke Svømmehal
Øster Skøjtehal – København
Østerbro Stadion
Østmøn hallen

nyheder

Kontakt os

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

René Carlsen

Key Account Manager