Nyhed

Trip, trap, værsgo! 3 styks nye knalddygtige Business Support-kolleger

Kæmpestort velkommen ombord til Tanja, Jeannie og Pia, der alle kommer til at supportere vores specialeområder, så de har en velkørende og smidig hverdag.

Tanja er ansat som Business Supporter inden for Pharma, data og fm – og selvom branchen er ny, er hendes erfaring inden for den supporterende og koordinerende rolle kæmpestor. Hun får tingene til at ske og holder af at her er rart og sjovt at være. Tanja holder i fritiden af en løbetur og bor i Vanløse med sin søn.

Jeannie har også rollen som Business Supporter inden for el – og kender alt til både rollen og branchen fra sin tid hos Bravida. Høyrup & Clemmensen er heller ikke hel nyt område for Jeannie, da hun kender nogle gode kolleger her. Jeannie bruger fritiden på at koble af sammen med venner og veninder samt hendes søn, datter og barnebarn.

Pia har som servicekoordinator ansvaret for koordinering af teknikerne i Lyd og BMS, så deres hverdag fungerer smidigt. En del heldige kunder, vil også møde Pia over telefonen. Rollen er allerede godt kendt for Pia, som senest har siddet i en lignende rolle hos Bravida. I fritiden fornøjer Pia sig med mand, tre børn, hunde og venner i huset i Brøndbyvester.

Relaterede nyheder

Er du også træt af at være energibetjent?

Når elforbruget ikke har direkte indflydelse på egen pengepung, så har mange af os en tendens til ikke at bekymre os i samme grad. Derfor ender mange bygningsansvarlige med at være den energibetjent, som ingen rigtig lytter til.