Tillykke Thomas Tvermose

Nyhed

Thomas er udlært elektriker – stort tillykke

Thomas startede hos Høyrup & Clemmensen i oktober 2018 og har været en del rundt omkring i forskellige afdelinger i sin lærlingetid. Thomas har selv opsøgt det at prøve flere fagområder af og han har værdsat de mange muligheder han har fået lov til at prøve af. Blandt andet har Thomas været forbi både projekter og service, specialerne brand, sikring og fiber. Netop de udfordringer, som Thomas løbende har fået, har gjort lærlingeforløbet ekstra spændende og lærerigt. 

Det er med glæde, at Thomas har valgt at blive i Høyrup & Clemmensen – vi sætter pris på hans engagement.

 

Relaterede nyheder

Er du også træt af at være energibetjent?

Når elforbruget ikke har direkte indflydelse på egen pengepung, så har mange af os en tendens til ikke at bekymre os i samme grad. Derfor ender mange bygningsansvarlige med at være den energibetjent, som ingen rigtig lytter til.