Velkommen til Gitta

Nyhed

KÆMPE velkommen til Gitta

Vi har netop sagt velkommen til Gitta, vores nye HR-Chef. En helt ny funktion i Høyrup & Clemmensen, som vi alle glæder os til at få gavn af. Gitta er nemlig vores allesammens HR-Chef og vil komme til at sætte struktur på hele det personalemæssige område fra ansættelser, kompetenceudvikling, arbejdsmiljø osv. 

Gitta er til fart, grin og leg – hun har en stor interesse for biler, kører motorcykel, spiller teater og revy – og holder af leg med børnebørnene på 3 og 6 år.

Relaterede nyheder

Er du også træt af at være energibetjent?

Når elforbruget ikke har direkte indflydelse på egen pengepung, så har mange af os en tendens til ikke at bekymre os i samme grad. Derfor ender mange bygningsansvarlige med at være den energibetjent, som ingen rigtig lytter til.