Stort tillykke, Chris

Nyhed

Endnu en af vores dygtige lærlinge er blevet udlært – KÆMPE tillykke Chris

Chris er netop udlært efter 3,5 år som lærling i Høyrup & Clemmensen.

Chris har brugt det meste af sin lærlingetid på sikringsområdet inden for blandt andet brand, ADK og tyverialarmer – dog med en lille afstikker forbi serviceafdelingen, hvor han arbejdede på Bispebjerg Hospital.

 – Jeg har haft en fantastisk lærlingetid. Det er en god arbejdsplads, med et godt fællesskab og med masser af gode kolleger. Her kan alle snakke med alle og jeg føler mig virkelig hjemme fortæller Chris, som i dagligdagen går under navnet ’Rockstjernen’ hos Høyrup & Clemmensen. Chris bruger nemlig en stor del af fritiden som trommeslager i et band.

Det er med stor glæde, at Chris har valgt at fortsætte i sikringsafdelingen hos Høyrup & Clemmensen. Han er værdsat som kollega – altid glad og i højt humør. Faktisk har hans kolleger svært ved at huske de nogensinde har set Chris uoplagt. Chris har et stort gå-på-mod og en stor interesse i sit fag.

Høyrup & Clemmensen ønsker Chris et stort tillykke med uddannelsen.

Relaterede nyheder

Vi støtter Red Barnet

Høyrup & Clemmensen støtter Danmarks største, uafhængige børnerettighedsorganisation, Red Barnet.

Erhvervssponsor 2024

Høyrup & Clemmensen støtter Dansk Flygtningehjælps arbejde for flygtninge og andre familier, der er fordrevet fra deres hjem.

Høyrup & Clemmensen støtter Danmarks Indsamling

Danmarks Indsamling er hele Danmarks indsamling. En gang om året går 12 humanitære organisationer og DR sammen og samler ind for at hjælpe mennesker i nogle af verdens fattigste lande.