Vi brænder for at gøre en forskel

Nyhed

Hos Høyrup & Clemmensen brænder vi for at gøre en forskel. Både for vores kunder, men også for vores omgivelser. Vi mener, at os, der evner, har et medansvar, og derfor har vi valgt at donere vores faglige viden til Røde Kors Hovedstaden. Vi skal nemlig rådgive Røde Kors Hovedstaden om, hvordan de bedst og billigst kan nedbringe deres elforbrug i deres 16 genbrugsbutikker.

Ligesom alle andre er Røde Kors Hovedstaden hårdt ramt af stigende elpriser. Med åbningstider på op til 12 timer dagligt bruger deres butikker ganske store mængder strøm. Vi vil gerne hjælpe Røde Kors Hovedstaden med at nedbringe dette forbrug. Derfor vil vi i januar måned undersøge og beregne, hvordan Røde Kors butikkerne kan minimere deres elforbrug.

Vi tilbyder rådgivningen og installationen gratis, og vores leverandør Solar donerer nye mere energivenlige lyskilder til en værdi af 10.000 DKK. Samlet betyder det en donation til Røde Kors Hovedstaden på 40.000 kr. Og det er, vel at mærke, før de begynder at høste besparelserne ved at udskifte deres lys i butikkerne.

Relaterede nyheder

Er dit elforbrug højt eller lavt?

Flere faktorer spiller ind, når vi skal vurdere om et elforbrug er højt eller lavt – men et godt sted at starte, er ved at kigge på naboen.

Julebelysning – skal, skal ikke?

Priserne på el er rekordhøje i år, og rigtig mange virksomheder har derfor valgt ikke at pynte kontorer og bygninger med den vanlige julebelysning. Men hvor meget fylder julebelysningen egentlig på din elregning i december?