AV-løsninger til
Kirker, sportshaller og stadions

Nu en del af Høyrup & Clemmensen

Fra 1. oktober 2021 blev NorthStar en del af Høyrup & Clemmensen. Det betyder, at vi kan tilbyde vores kunder flere løsninger.

Hvorfor skal du vælge os?

Hos Northstar er vi specialister i professionelle lyd- og billedløsninger. I mere end 40 år har vi udviklet en helt særlig ekspertise i at levere AV-anlæg til kirker, sportshaller og stadions – der alle er kendetegnet ved nogle helt unikke krav til akustik og billeder. 

En professionel AV-løsning i højeste kvalitet giver brugerne fantastiske oplevelser. Uanset om det er til en gudstjeneste i kirken, en fodboldkamp på stadion eller til en koncert i den lokale sportshal. Vi tager altid udgangspunkt i det enkelte rum og kundens specifikke behov.

Som kunde hos os får du altid:
 
  • Få et lydanlæg som er specialdesignet til dit rum 
  • Oplev din lydløsning, inden du køber
  • Skræddersyet brugervenlighed
  • Kvalitet i topklasse

Hvem er vores kunder?

kirker, sportshaller & stadions

I modsætning til mange af vores konkurrenter har vi altid haft til mål, at specialisere os i bestemte kunder – frem for at vide lidt om alle. Gennem 40 år har vi opbygget erfaring med og ekspertise i AV-løsninger til kirker, sportshaller, stadions og multiarenaer.

Her kan du læse mere, om vores specialer.

Roskilde Domkirke_Foto Frida Gregersen

Vores services

Med 40 års erfaring i ryggen kan vi hjælpe dig med følgende AV-løsninger.

Lyd & lyddesign


Hos NorthStar er vi specialiseret i at designe, projekter og installere lydanlæg i bygninger med en særlig akustik. Med hjælp fra den førende teknologi indenfor lyddesign rådgiver vi om, hvilke muligheder kunden har - og finder frem til den bedste løsning, der giver et optimalt lydbillede fri for ekko og lav taleforståelighd

LED storskærme


Vi har stor erfaring med at installere LED storskærme til især sportshaller og stadions. De findes i mange størrelser og sammen med kunden finder vi frem til, hvilken passer til dennes behov. Uanset om skærmen skal vise sportsresultater, reklame eller anden information til tilskuerne

Infoskærme


Digitale informationsskærme er en effektiv kanal til kommunikation. I vores rådgivning lægger vi stor vægt på, at skærmene skal være diskrete og falde i ét med rummet - og så skal de være brugervenlige og driftssikre. Vi tilbyder det mest fleksible og driftssikre softwareplatforme til opbygning og styring af infoskærme.

Teleslyngeanlæg


Et teleslyngeanlæg sørger for, at lyden fra en mikrofon kan høres direkte i et høreapparat. På den måde får høreapparatsbruger en langt bedre oplevelse af både tale i f.eks. en kirke. Hos NorthStar leverer vi teleslynge anlæg som opfylder de krav efter gældende DS/EN 60118-4 norm.

KUNDECASES

Kirker

Sct. Mikkels Kirke har fået nyt lydanlæg

AV-firmaet NorthStar har i Sct. Mikkels Kirke på ’Mikkelsbjerget’ i centrum af Slagelse installeret et nyt moderne lydanlæg, hvor taleforståeligheden og lyddækning er optimeret i forhold til kirkerum og akustik.

Læs mere
Der findes ikke flere kundecases i arkivet

nyheder

Kontakt os

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

René Carlsen

Key Account Manager