20+ års erfaring

Spar på energien

Reducer dit energiforbrug op til 35-75% med en energioptimeret elinstallation.

Søren Nørregaard-Vinther

Specialechef

3 vigtige tiltag

Få rådgivning og sparring om energioptimering og energibesparelser i din virksomhed. Vi er klar til at hjælpe. 

Identificer dine energisyndere

Et godt sted at starte er, at sammenligne elforbruget i din virksomheds bygning med andre lignende bygninger – for at finde ud af om jeres forbrug ligger i den lave eller høje ende. Og hvis forbruget ligger i den høje ende, er det væsentligt at gennemgå jeres installationer og lave enkeltstående målinger, for at finde frem til de største energisyndere.

Optimer din belysning

Skift til LED-pærer og armaturer, som bruger mindre strøm, holder længere og fås til næsten alle anvendelser. Overvej også intelligent styring af lyset med eksempelvis bevægelsessensorer, der slukker lyset ved bevægelse, skumringsrelæer og dagslysfølere, der observerer dagslys og mørke eller til sidst tidsstyret belysning.

Minimer dit standby forbrug

Spar på strømmen og gør det til en vane at slukke for lys, skærme, computer og andet elektronik, når du forlader et rum eller går hjem. Mange energiforbrugende produkter kan bruges smartere og I kan overveje de mange muligheder for intelligente installationer, som gør en stor del af arbejdet for jer.

Inspiration til din energioptimering

Nyheder

Er du også træt af at være energibetjent?

Når elforbruget ikke har direkte indflydelse på egen pengepung, så har mange af os en tendens til ikke at bekymre os i samme grad. Derfor ender mange bygningsansvarlige med at være den energibetjent, som ingen rigtig lytter til.

Læs mere

Elinstallation, teknik og sikring siden 1910.

Du kender måske ikke os, men du kender vores kunder. Vi assisterer både private og offentlige kunder. Særligt indenfor sundhedssektoren, pharma, uddannelse, finans og luftfart har vi stor erfaring.  

Vores kunder vælger os, fordi vi leverer integrerede løsninger, som giver dem en bæredygtig drift, øget sikkerhed og reducerede installationsomkostninger. 

Vi har mange kunder, som du måske kender. Københavns Lufthavne, Folketinget, Herlev Hospital og Statens Naturhistoriske Museum er blot et par eksempler. Læs mere om vores kunder her. 

Københavns lufthavnE
I mere end 20 år har vi assisteret Københavns Lufthavne. Vi er specialiseret i deres installationer og særlige krav til arbejdsmiljø.
Folketinget
På Folketinget har vi installeret unikke lysinstallationer, herunder renovering af lysekroner og specialdesignede lysarmaturer.

Søren Nørregaard-Vinther

Specialechef